«Βράζει» από κορωνοϊό η Volley League ανδρών, γυναικών, στην Πολωνία η Ρόμπλες

Ευτυχώς υπάρχει διακοπή στα πρωταθλήματα Volley League ανδρών, γυναικών που βράζουν από κορωνοϊό, στην Πολωνία η Ρόμπλες της Λαμίας.

«Βράζει» από κορωνοϊό η  Volley League ανδρών, γυναικών, στην Πολωνία η Ρόμπλες

Σωτήρια αποδεικνύεται η διακοπή των πρωταθλημάτων Volley League ανδρών, γυναικών, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν τουλάχιστον ένα-δύο κρούσματα και τα απομονώνουν με καραντίνα.

Τα πρωταθλήματα ανδρών ξεκινούν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 και των γυναικών την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022, δεν αποκλείεται όμως να δοθεί παράταση της έναρξης, όπως και στα σχολεία. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνει το ματς του Λιγκ Καπ Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός στις 5 Ιανουαρίου, αφού και οι δυο ομάδες έχουν κρούσματα και η αθηναϊκή ομάδα δεν θέλει να αποδιοργανωθεί, την περίοδο μάλιστα που βρίσκεται σε φόρμα. Εξάλλου ο περιορισμένος αριθμός ομάδων , μόλις 8, δίνει ευχέρεια για κενές ημερομηνίες.

Το ευχάριστο των γιορτών είναι ότι μπήκαν λεφτά στα ταμεία όλων, πλην του Πανναξιακού και του Αίαντα Ευόσμου. Οι δύο σύλλογοι ισχυρίζονται ότι έγινε λάθος της ΓΓΑ και θα πάρουν το νέο έτος τα χρήματα, που είναι ονομαστικά.

Οι μεταγραφές πάντως δεν σταματούν και η Ρόμπλες χρησιμοποίησε το bye out και μετακόμισε από τη Λαμία στην Πολωνία και στη Βρότσλαβ, ενώ ο Πανναξιακός απέκτησε την αμερικανίδα κεντρική Ρόβαν Ένις(23 χρονών, 1.86, κεντρική φωτό) που χθες μπήκε στην κορυφαία ομάδα του κολλεγιακού πρωταθλήματος με ρεκόρ 138 μπλοκ.

Ολυμπιακός: Ζαλμάς, Καμπερίδης και στο βάθος Μάρκο Μπονίτα

Το Μαρκόπουλο εξάλλου απέκτησε την πορτορικανή Σαρλίτα Ντετζέσους(φωτό κάτω). Kεντρικη ψάχνουν ο ΠΑΟΚ (προτάθηκε η Αρμούτση Τατιάνα 1.89, 19 χρονών), ο Άρης έκανε κρούση στην Χαμαλίδου του Αίαντα, όπου θέλει να πάει η Μαρία Μελίνα Ζίγκα του Ηλυσιακού, που θελει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Κεντρική ψάχνει και η ΑΕΚ.