Ολυμπιακός: Ζαλμάς, Καμπερίδης και στο βάθος Μάρκο Μπονίτα

Ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα των αναζητήσεων για προπονητή κοίταξε και την ελληνική αγορά, με υποψήφιους τους Νίκο Ζαλμά, Κυριάκο Καμπερίδη και τελικά έστρεψε το ενδιαφέρον του στους ξένους, με τον Μάρκο Μπονίτα να είναι ψηλά στη λίστα

Ολυμπιακός: Ζαλμάς, Καμπερίδης και στο βάθος Μάρκο Μπονίτα

Τα ονόματα λοιπόν που έπεσαν στο τραπέζι ήταν ο Ζαλμάς και ο Καμπερίδης, με τον πρώτο να έχει συμφωνήσει με την Εθνική Κύπρου και τον δεύτερο να δουλεύει στον Παφιακό. Με τον Καμπερίδη έγινε μάλιστα και μια ανεπίσημη κουβέντα, ζήτησε όμως συμβόλαιο ενάμιση χρόνου και ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να δεσμευτεί, πέρα από 3 μήνες και σταμάτησε η κουβέντα.

«Βράζει» από κορωνοϊό η Volley League ανδρών, γυναικών, στην Πολωνία η Ρόμπλες

Έτσι στρέφεται πλέον σε ξένο προπονητή και προτιμά Ιταλό, για αυτό και είχε πρώτο στη λίστα τον Τζουλιάνι που δεν θέλει να δουλέψει αυτήν την περίοδο. Στα υπόψη βρίσκεται ο Μάρκο Μπονίτα, που έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και Κύπελλα γυναικών στην Ιταλία με την Μπέργκαμο, είχε αναλάβει και την Εθνική, στη συνέχεια δούλεψε στην ομάδα ανδρών της Ραβένα ως τεχνικός σύμβουλος και κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ, στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Φέτος ξεκίνησε συνεργασία με την ομάδα ανδρών Ολζίν, αλλά έλυσαν τη συνεργασία τους στις 10 Δεκεμβρίου, παρότι είχε 7 νίκες σε 10 ματς. Η ανακοίνωση του διαζυγίου (λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει) ανέφερε ως αιτία προσωπικούς λόγους του Ιταλού τεχνικού, το ρεπορτάζ όμως από την Πολωνία ότι ήρθε σε σύγκρουση με παίκτες και μάλιστα καυγάδισε με έναν απο αυτούς σε μια προπόνηση. Τη θέση του πήρε ο γνωστός από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, ο Aργεντίνος Ξαφιέ Βέμπερ.