Ανακοινώνει Γεωργιανό χορηγό ο Ηρακλής στο βόλεϊ

Έστω και την ύστατη ώρα ο Ηρακλής φαίνεται πως βρήκε τη λύση και θα ανακοινώσει χορηγό , που υπόσχεται ότι θα πληρώσει τα χρέη και θα παίξει κανονικά στο πρωτάθλημα βόλεϊ.

Ανακοινώνει Γεωργιανό χορηγό ο Ηρακλής στο βόλεϊ

Μία ανάσα από την απόσυρση του από τη Volley League έφτασε ο Ηρακλής, αλλά την ύστατη ώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι βρήκε χορηγό, έναν Γεωργιανό και θα πληρώσει τα χρέη.

Σε λίγη ώρα (17:00) η διοίκηση του ΤΑΑ αναμένεται να προχωρήσει σε πολύ σημαντικές ανακοινώσεις σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει. Σε αυτήν αναμένεται να κάνει γνωστό πως βρέθηκε άνθρωπος που θα μπει εγγυητής προκειμένου να βρεθούν λύσεις για τα χρέη του παρελθόντος.

Από τη στιγμή που θα μπει χορηγός στον Ηρακλή θα υπάρχει ρευστότητα και θα μπορέσουν να γίνουν διακανονισμοί, ενώ η ΕΣΑΠ θα κάνει την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Για να σωθεί όμως ο Ηρακλής θα ζητήσει νέα αναβολή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των κυανόλευκων βρήκε συμπαίκτες στο πρόσωπο του Απόστολου Τσιπίδη και των ξένων συνεργατών του (Λεβάν Σαχράζτε ο βασικός επενδυτής), οι οποίοι θα αναλάβουν ως χορηγοί του ΤΑΑ.