Παραμένει τελικά στην ΑΕΚ ο Μπακοδήμος

Παρότι πριν από λίγες μέρες είχε υποβάλει την παραίτησή του, εντούτοις ο Γιώργος Μπακοδήμος παραμένει στα προπονητικά ηνία της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ και για τη νέα σεζόν.

Παραμένει τελικά στην ΑΕΚ ο Μπακοδήμος

Αν και όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ όδευε προς την πρόσληψη νέου τεχνικού ηγέτη για την ομάδα βόλεϊ γυναικών, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην την Τετάρτη (23/9), με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπακοδήμος να παραμένει κανονικά στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Μάλιστα, στο μεσοδιάστημα της παραίτησης του Μπακοδήμου η διοίκηση της ΑΕΚ είχε συμφωνήσει ήδη με τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος πάντως έδειξε κατανόηση και παραχώρησε εκ νέου την προπονητική... σκυτάλη.

«Είμαστε ΑΕΚ και δίνουμε λύση σε όλα τα προβλήματα με κάθε κόστος», αρκέστηκε να σχολιάσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο τιμ μάνατζερ της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Μάνος Μακρής σχετικά με την επιστροφή του Μπακοδήμου στην τεχνική ηγεσία.

Παραίτηση Μπακοδήμου στην ΑΕΚ, φαβορί ο Παπαδόπουλος

Ο Μακρής είχε συνάντηση με τον Γιώργο Μπακοδήμο και ύστερα από πολύωρη κουβέντα με αμοιβαίες εξηγήσεις, αλλά και την απαραίτητη ενημέρωση που έγινε προς τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, η παρεξήγηση λύθηκε, με τον έμπειρο κόουτς να επιστρέφει μάλιστα στις προπονήσεις την Τετάρτη.