Παραίτηση Μπακοδήμου στην ΑΕΚ, φαβορί ο Παπαδόπουλος

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ μετά την παραίτηση του Γιώργου Μπακοδήμου. Φαβορί για τη θέση ο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Παραίτηση Μπακοδήμου στην ΑΕΚ, φαβορί ο Παπαδόπουλος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον η ομάδα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ, καθώς ο Γιώργος Μπακοδήμος υπέβαλε την παραίτησή του, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να κρατάει δύο μήνες. Πλέον, η διοίκηση της «Ένωσης» θα πρέπει να κινηθεί άμεσα στην αντικατάσταση του Γιώργου Μπακοδήμου, ενάμιση μήνα πριν την πρεμιέρα της Pre League ανδρών.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπακοδήμου. Ο Παπαδόπουλος ξέρει τα κατατόπια στην ΑΕΚ καθώς πριν από πέντε χρόνια είχε αναλάβει και πάλι προπονητής.

Για τέσσερα χρόνια ήταν συνεργάτης του Νίκου Ζαλμά στον Παμβοχαϊκό. Από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι στις αρχές του Ιανουαρίου 2015 ήταν στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά αλλά παραιτήθηκε και στη θέση του πήγε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας.

Από τις 20 Φεβρουαρίου 2015 ανέλαβε υπηρεσιακός προπονητής στην ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε β' προπονητής στον Φοίνικα Σύρου ως συνεγράτης του Σέρβου Νίκολιτς, ενώ έχει θητεύσει και σε ομάδες της Α2 ανδρών.