Μεταγραφικά Volley League: Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ με τρεις του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός έχει τα περισσότερα προβλήματα, αν και πρωταθλητής. Σε αυτά προστίθεται και η διαφαινόμενη αποχώρηση του MVP του πρωταθλήματος, Αλέξανδρου Ράπτη.

Μεταγραφικά Volley League: Φεύγει ο Ράπτης από τον Παναθηναϊκό - ΠΑΟΚ με τρεις του Ολυμπιακού

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος εκτιμούν ότι ένωσε τον σύλλογο, αλλά και τα κομμάτια της Θύρας 13, που παρευρέθηκαν στη φιέστα στον Τάφο του Ινδού. Οι αφιερώσεις των Μαλακατέ, Αγραπιδάκη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου δείχνουν διάθεση να ενωθούν όλοι μαζί για το καλό της ομάδας.

«Σκούπα» στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κοκκινάκη

Ο Αλέξανδρος Ράπτης θέλει να ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό, γι αυτό και απάντησε αρνητικά σε κρούση που έγινε στον μάνατζερ του από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Παραμένουν οι Ανδρεόπουλος, Πανταλέων, Πελεκούδας, θα γίνει εντός της εβδομάδας συζήτηση με τον Ζήση, ενώ κρίνεται απίθανο να μείνει ο Γιάκομπσεν, λόγω υψηλού συμβολαίου. Και ο Τσάτσις είναι ακριβός, αλλά είναι στις προτεραιότητες του Ανδρεόπουλου και φυσικά θα αναζητηθεί και ξένος διαγώνιος.

Ο Σμιτ και ο Αλεξίεφ έσωζαν τον Μουνιόθ

ΠΑΟΚ με τρεις του Ολυμπιακού

Στον ΠΑΟΚ ζουν ιστορικές στιγμές γιατί κράτησαν τον ίδιο προπονητή τον Κώστα Δεληκώστα και για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο σχεδιασμός της ομάδας είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή. Κουμεντάκης και Κοκκινάκης είναι στα πλάνα του, ενώ έγινε πρόταση και στον Βραζιλιάνο Ραγκέλ, που θέλει όμως να μείνει στον Παναθηναϊκό, ιδιαίτερα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η συγγνώμη του Πελεκούδα για τα υβριστικά συνθήματα κατά του Ολυμπιακού - Δυσφορία στο λιμάνι (vid)

Ο Βέλγος Βαν Ντεν Ντρις έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό και δεν ήρθε να παίξει στα πλέι οφ, γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανό τραυματισμό του. Ο Βραζιλιάνος ακραίος Μπατατζίμ πήγε με έξι μήνες καθυστέρηση και ο Βραζιλιάνος πασαδόρος Τέλες θα πάρει τη θέση του Φιλίποφ. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον νεαρό Κομητούδη με τον Τερζή να παραμένει κι αυτός στην ομάδα.

Επιστρέφει ο Καπετανίδης, θα μείνουν Τακουρίδης, Σωτηρίου, Γάτσης και το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο ξένος κεντρικός, ενώ δεν αποκλείεται να ανηφορίσει και ο Παπαλεξίου του Ολυμπιακού.

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Μουνιόθ

Στασιμότητα στον Φοίνικα

Στον Φοίνικα Σύρου αν και στη διάρκεια της καραντίνας οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η ομάδα είχε σχεδόν κλείσει για τη νέα χρονιά, πλέον όλοι περιμένουν τις εκλογές και επί της ουσίας όλα είναι ανοικτά. Πολλά θα εξαρτηθούν από το ποσό που θα διαθέσει η ΟΝΕΧ και επιθυμούν να γίνουν οι εκλογές το συντομότερο δυνατόν, γιατί τα τελευταία χρόνια συνθέτουν ομάδες από τους παίκτες που έχουν απομείνει ελεύθεροι.