«Σκούπα» στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κοκκινάκη

Ο Ολυμπιακός όπως στις γυναίκες, έτσι και στους άνδρες θα μειώσει τον προϋπολογισμό του για να είναι νοικοκυρεμένος και να τελειώσει τη δύσκολη χρονιά, χωρίς οικονομικά προβλήματα. Κάθε Αύγουστο ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στο ταμείο του από τα διαρκείας του ποδοσφαίρου και τα μέλη.

«Σκούπα» στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κοκκινάκη

Γι αυτό και διαμήνυσε στα βαριά συμβόλαια, στους Κοκκινάκη, Πετρέα , Κουμεντάκη ότι θα μείνουν μόνο αν ρίξουν τις απαιτήσεις τους κατά 40% και είναι ελεύθεροι να διαπραγματευθούν αν δεν συμφωνήσουν. Ήδη ο Κουμεντάκης βρήκε καλύτερη πρόταση από τον ΠΑΟΚ κι εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του, δίπλα στον αγαπημένο του προπονητή Κώστα Δεληκώστα. Ο Κοκκινάκης είναι διαφορετική περίπτωση, γιατί πέρυσι είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο και δεσμεύεται για άλλα δυο χρόνια. Κι αυτός έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ο Δεληκώστας τον έπεισε να παίξει λίμπερο, κι αν δεν τα βρει στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό και μείνει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γίνει κι αυτός κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ο Ολυμπιακός ως εναλλακτική λύση έχει τον Ζήση, που θέλει όμως να συζητήσει το μέλλον του, πρώτα με τον Παναθηναϊκό.

Ο. Σμιτ και ο Αλεξίεφ έσωζαν τον Μουνιόθ

Από εκεί και πέρα όλοι οι ξένοι αποτελούν παρελθόν, αφού δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και ακούγονται ως αφίξεις ο διαγώνιος Λετονός Χέρμαν Έγκλεσκαλνς, που έπαιζε στον Ολυμπιακό επί Πιάτσα και τα τελευταία χρόνια πήρε πρωταθλήματα Γαλλίας με την Τουρ, αλλά και ο Σέρβος Νικόλα Μιγαίλοβιτς που αγωνίσθηκε στο παρελθόν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον Φοίνικα Σύρου.

Όσον αφορά τις παραμονές, θα μείνουν εκτός απροόπτου οι Βουλκίδης, Ανδρεάδης, Τζιάβρας, Στιβαχτής, Ριζόπουλος και θα αναζητηθούν άλλοι Έλληνες που θα αναπληρώσουν το κενό των τριών(αν φύγει και ο Πετρέας) , αλλά και ξένος ακραίος και πασαδόρος, εκτός κι αν προτιμηθεί η λύση του Στιβαχτή, δίδυμο με τον Κασαμπαλή.

«Σκούπα» στον Ολυμπιακό - Η αλήθεια για Κοκκινάκη

Όσον αφορά τον Μουνιόθ πνέουν πλέον όλοι μένεα εναντίον του, για τον τρόπο που ετοίμασε την ομάδα για το φάιναλ φορ και την αποκαρδιωτική εικόνα στους τελικούς, αλλά και στον πρώτο ημιτελικό με τον Φοίνικα Σύρου.

Έλληνας αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του, με επικρατέστερο τον Δημήτρη Καζάζη. Επίσης, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ορφανού, Ζαλμά, αλλά και του Αργεντινού, Μάρκος Μιλίνκοβιτς, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με επιτυχία φορώντας τα ερυθρόλευκα!