Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με την Καραφουλίδου, την οποία είχε διώξει πριν δέκα μέρες!

Την επέκταση της συνεργασίας με τη Νικολέττα Καραφουλίδου για τη σεζόν 2020-2021 γνωστοποίησε επίσημα τη Δευτέρα (22/6) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, παρότι πριν από μερικές μέρες της είχε γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον «δικέφαλο του Βορρά»!

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε με την Καραφουλίδου, την οποία είχε διώξει πριν δέκα μέρες!

Αρχικά η 27 χρονη πανύψηλη έμπειρη κεντρική που έχει περάσει από Ηρακλή, ΑΟ Θήρας, Άρη, Μακεδόνες Αξιού, με ανάρτηση της στις 7/6 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε προαναγγείλλει την αποχώρηση της από την ομάδα, με ευχαριστίες προς τη διοίκηση και τις συμπαίκτριες της.

Φαίνεται όμως ότι στο τελευταίο διάστημα που μεσολάβησε, οι συνθήκες άλλαξαν και μετά από νεότερες διαπραγματεύσεις, η αθλήτρια συμφώνησε να συνεχίσει στις "ασπρόμαυρες" για άλλη μια σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη Νικολέττα Καραφουλίδου:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Νικολέττα Καραφουλίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στις 26 Ιανουαρίου του 1993 και με ύψος 186cm, η Νικολέττα Καραφουλίδου αγωνίζεται ως κεντρικός και φόρεσε για πρώτη φορά τα «ασπρόμαυρα» την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Νικολέττα Καραφουλίδου, μετά την συμφωνία ανανέωσης της με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

"Χαίρομαι πολύ που θα είμαι για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ, στο μεγαλόπνοο σχέδιο που θέλει να φτιάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον Διοικητικό Υπεύθυνο, κο Κώστα Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Ελπίζω η χρονιά που έρχεται να μην διακοπεί όπως έγινε την περασμένη, ώστε να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ανυπομονώ να ξανά δουλέψω με τα κορίτσια και το τεχνικό τιμ"».