Προς παραμονή Κοβάτσεβιτς, Χίπε

Σε ανοιχτή γραμμή η διοίκηση του Ερασιτέχνη με τον Σέρβο προπονητή και τη Γερμανίδα MVP με σκοπό να τους κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Προς παραμονή Κοβάτσεβιτς, Χίπε

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού σάρωσε όλους τους τίτλους κατά τη φετινή σεζόν. Τα κορίτσια των "ερυθρόλευκων" έγραψαν ιστορία κάνοντας τρεμπλ και η διοίκηση του Ερασιτέχνη σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν.

Στο μεγάλο Λιμάνι θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών και το Challenge Cup άνοιξε για τα καλά την όρεξη. Εντός συνόρων ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι θέλει και η διοίκηση δεν έχει σκοπό να αποδημήσει την ομάδα που έγραψε ιστορία. Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει έναν σταθερό κορμό και με αυτόν πορεύεται.

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ήταν ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Σέρβο προπονητή προκειμένου να μείνει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και με τη Σάσκια Χίπε, την MVP του φετινού πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" την θέλουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Πειραιά και θα της προτείνουν νέο συμβόλαιο.