Το συγκινητικό μήνυμα της Εύας Χαντάβα για την αξία της...

Η Εύα Χαντάβα δεν βρίσκεται στην 17άδα της Εθνικής γυναικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και εξέφρασε το παράπονο, αλλά και τη στήριξη της...

 

Το συγκινητικό μήνυμα της Εύας Χαντάβα για την αξία της...

Η Χαντάβα έγραψε στο facebook "Με την επίσημη ανακοίνωση των κλήσεων εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ήθελα να ευχηθώ στα κορίτσια καλή επιτυχία! Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σκληρά έχουμε δουλέψει, Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο έχουμε «ματώσει» μέσα στο γήπεδο τα προηγούμενα χρόνια προκειμένου η Εθνική να μπορέσει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι κόποι ανταμείφθηκαν για όλες μας γιατί ποτέ δεν σκύψαμε το κεφάλι και πάντα προσπαθούσαμε να φέρουμε την ομάδα στην φυσική της θέση, εκεί που πραγματικά της αξίζει. Εγώ μπορεί να μην είμαι στις κλήσεις, άλλοι θα κρίνουν αν άξιζα ή όχι".

Kαι συνέχισε: "Θα είμαι όμως εκεί όπως ήμουν όλα τα προηγούμενα χρόνια! Θα σας αγκαλιάσω στον Εθνικό ύμνο, θα καρφώσω μαζί σας, θα αγχωθώ και θα πανηγυρίσω μαζί σας! Το μυαλό μου και η σκέψη μου θα είναι σε εσάς γιατί το αξίζετε. Η Ελλάδα είναι ήδη περήφανη για εσάς!"

Η Εύα Χαντάβα ξεκίνησε από τα Γρέβενα, πήγε στον Ηρακλή και μετά στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο, το πρώτο τρόπαιο του συλλόγου (αναδείχθηκε MVP) και μετά από πολύχρονη περιπλάνηση στον κόσμο κατέληξε στον ΠΑΟΚ και θα παίξει φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό. Παρότι ήταν πάντα παρούσα στα πέτρινα χρόνια της Εθνικής, κόπηκε πέρυσι από τον Ισπανό προπονητή Ναράνχο και δεν θα παίξει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας