Έτοιμος για τον Αίαντα ο Ολυμπιακός χωρίς την τραυματία Σάσκια Χίπε

Στις... επάλξεις ξανά την Τρίτη (29/1, 19.30) η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, για το εξ αναβολής ματς με τον Αίαντα Ευόσμου στο «Μελίνα Μερκούρη». Πρώτο ματς δίχως την τραυματία Χίπε για τις «ερυθρόλευκες».

Έτοιμος για τον Αίαντα ο Ολυμπιακός χωρίς την τραυματία Σάσκια Χίπε

Με τρεις μέρες καθυστέρηση θα διεξαχθεί το αρχικά προγραμματισμένο για το Σάββατο (26/1) ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Αίαντα Ευόσμου για τη 13η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 15.00, ωστόσο αναβλήθηκε με απόφαση της ΕΣΑΠ, καθώς λόγω της κακοκαιρίας η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας δεν κατάφερε να αναχωρήσει την προγραμματισμένη ώρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Κατά συνέπεια, η αναμέτρηση ορίστηκε εκ νέου για την Τρίτη (29/1) στις 19.30 στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», σε ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη Σάσκια Χίπε, δεδομένου ότι η Γερμανίδα διαγώνια χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Στην αποστολή που επέλεξε ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, συμπεριλήφθηκαν οι εξής αθλήτριες: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.