Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός, χωρίς την Χίπε

Τον Αίαντα αντιμετωπίζει το Σάββατο ο Ολυμπιακός στο Ρέντη, την ομάδα που του έκοψε πέρυσι ένα βαθμό στην Εύοσμο, κι ενώ στην αντίπαλη ομάδα θα παίζει η πρώην αρχηγός της εθνική Ιταλίας Mαρίνα Γκιούτζι, ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του την Σάσι Χίπε.

Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός, χωρίς την Χίπε

Όπως έδειξε ο Σέρβος στο ματς με τον Άρη, όπου τραυματίσθηκε η Γερμανίδα διαγώνιος, στη θέση της θα αγωνισθεί η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Ρήγκαν Χουντ Σκοτ, αλλά θα παίρνει και υποδοχή.

Ο Κοβάτσεβιτς έβαλε αρχικά στη θέση της την Κωνσταντίνα Βλαχάκη και στη συνέχεια άλλαξε θέσεις, χωρίς καθαρή διαγώνια, με την Ελίζαμπεθ Χουντ να παίζει διαγώνια με τη Στέλλα Χριστοδούλου.

Με αυτό το μοντέλο ο Ολυμπιακός θα έχεις τρεις ακραίες με υποδοχή, την Ελίζαμπεθ Χουντ, την Λάουρα Έμοντς και την Κωνσταντίνα Βλαχάκη, με την Αμερικανίδα να παίρνει την υποδοχή, πλην μιας θέσης, όταν λογικά θα εκδηλώνει επιθέσεις από την πίσω ζώνη.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού θα υπάρξει και θα είναι τεράστιο, αν τραυματισθεί μια από τις τρεις, αφού μοναδική αντικαταστάτρια της είναι η Μαρία Νομικού, μετά και την αποχώρηση της Ασημίνας Νικολογιάννη.

Σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν αλχημείες και θα παίξει με ακραία με υποδοχή την Ειρήνη Κοκκινάκη ή την Έλενα Μιλεντίγεβιτς, ενώ δεν αποκλείεται να μετατεθεί η κεντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου, που έχει παίξει σε όλες τις θέσεις, πλην της πασαδόρου.

Απο εκεί και πέρα η Σάσι Χίπε θα αρχίσει να πατάει το πόδι της, αν όλα πάνε καλά, σε ενάμιση μήνα, αρχές Μαρτίου και θα χρειασθεί άλλο τόσο για να παίξει. Καλό Απρίλιο και προς το τέλος. Αν προλάβει τα τελικά των πλέι οφς λοιπόν, εκτός κι αν η Γερμανίδα ακραία κερδίζει τον χρόνο.