Έκλεισε ξένη ακραία ο Ολυμπιακός και την ανακοινώνει...

Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Μέιφιλντ , παίκτρια από το πάνω ράφι...

Έκλεισε ξένη ακραία ο Ολυμπιακός και την ανακοινώνει...

Η Άλισον Μέιφιλντ έφυγε εδώ και καιρό από την Ελλάδα, επέστρεψε στις ΗΠΑ, αφού κρίθηκε ανεπαρκής και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σαφάρι σε όλο τον κόσμο για την ανεύρεση της αντικαταστάτριας της.

Μετά την Λαζάρεβιτς, τη Μαλασάι, την Πόλ και τη Νιέμερς, ο Ολυμπιακός αστόχησε την εφετινή περίοδο στις ξένες, αλλά επανορθώνει σύντομα για να ξαναγίνει άτρωτος στην Ελλάδα, μιας και η Ευρώπη χάθηκε άδικα και εξαιτίας της απόδοσης της Αμερικάνας Μέιφιλντ και της Γερμανίδας Έμμοντς.

Ο Κοβάτσεβιτς εξάλλου δεν ήθελε να αλλάξει τις Πολ, Νιέμερς με τις οποίες κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ, αλλά η Αμερικάνα κρέμασε τα παπούτσια και η Γερμανίδα ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα της κοντά στο σύζυγο της.

Στον Ολυμπιακό πρότειναν την Σλοβένα Μόνι Πότοκαρ, αλλά έψαχνε παίκτρια από το πάνω ράφι, την βρήκε και θα την ανακοινώσει από ώρα σε ώρα, προκειμένου να κόψει την όρεξη των εγχώριων αντιπάλων του, που ... έβγαλα γλώσσα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει πρόπερσι το καλοκαίρι με την διεθνή Σία Τοτσίδου, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, ως τρίτη ακραία, αλλά κόπηκε εξαιτίας της κακής απόδοσης της στο ματς Ολυμπιακός-Πανναξιακός, λες κι αυτό αποτελούσε δείγμα γραφής για μια έμπειρη, πολύτιμη και ψυχωμένη παίκτρια που τελικά κατέληξε στην Ηλιούπολη και μετά στην ΑΕΚ.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού

Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου

Ακραίες: Λάουρα Έμοντς(Γερ), Ασημίνα Νικολογιάννη, Μαρία Νομικού

Διαγώνιες: Σασί Χίπε(Γερ), Κωνσταντίνα Βλαχάκη

Λίμπερο: Ειρήνη Κοκκινάκη, Έλενα Μιλιντεγεβιτς, Αρέτα Κονόμι

Κεντρικές: Τζίνα Λαμπρούση, Κατερίνα Γιώτα, Κατερίνα Ζακχαίου, Αλίκη Κωνσταντινίδου