Βόλεϊ: Στην ΑΕΚ η Κατερίνα Κοκότη

Την απόκτηση της Κατερίνα Κοκότη ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. 

Βόλεϊ: Στην ΑΕΚ η Κατερίνα Κοκότη

Την έναρξη της συνεργασίας της με την 23χρονη (1μ80) κεντρική Κατερίνα Κοκότη ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Κατερίνα Κοκότη. Η 23χρονη (21/07/2002) κεντρική, ύψους 1.80 μ., υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Κατερίνα Κοκότη ξεκίνησε το βόλεϊ από το Νέο Ρύσιο. Τη διετία 2020-2022 αγωνίστηκε στους Μακεδόνες Αξιού, ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από τον Ναύαρχο Βότση. Τη σεζόν 2023-24 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Ηλυσιακό.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Κατερίνα Κοκότη δήλωσε στο aek.gr:

«Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς εμένα. Είμαι χαρούμενη που θα είμαι μέλος στην οικογένεια της ΑΕΚ και θα συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της. Ευχομαι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες».

Κατερίνα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110