Παναθηναϊκός: Παρέμεινε και επίσημα η Μπελιά

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών την Μαριάννα Μπελιά.

Παναθηναϊκός: Παρέμεινε και επίσημα η Μπελιά

Στον Παναθηναϊκό παρέμεινε η Μαριάννα Μπελιά, αφού οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μαριάννα Μπελιά για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό της, τη λίμπερο Μαριάννα Μπελιά.

Η 26χρονη αθλήτρια θα συνεχίσει και φέτος να είναι στο ρόστερ των πρωταθλητριών και αναμφίβολα η συμμετοχή της ήταν καθοριστική στην περσινή κατάκτηση του τίτλου».

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Μπελιά επισήμανε: «H χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και τη νέα χρονιά με τον Παναθηναϊκό.

Πέρυσι ζήσαμε μια μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ανυπομονώ και φέτος να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτηκα και πολύ και ανανέωσα με τον Σύλλογο άμεσα. Σε αυτό θέλω να προσθέσω ότι πέραν της διοίκησης καθοριστικό ρόλο έπαιξε και ο προπονητής που μου έδειξε από την αρχή εμπιστοσύνη και ήταν ένας ακόμα λόγος να μείνω εδώ»