Η ΑΕΚ έχασε την κουβανή Μαντάν, χάνει και την Κουλίκοβα

Χάνει πολύτιμο χρόνο η ΑΕΚ με μπλεγμένες υποθέσεις, αφού η Ντεζιρέ Μαντάν είναι πλέον παίκτρια της Ρόμα και η Τατιάνα Κουλίκοβα βρίσκεται στον αέρα.

Η ΑΕΚ έχασε την κουβανή Μαντάν, χάνει και την Κουλίκοβα

Το σήριαλ της κουβανής Ντεζιρέ Μαντάν δεν είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ, αφού η κουβανική ομοσπονδία έδωσε την ταλαντούχα Κουβανή διαγώνια στη Ρόμα με διετές συμβόλαιο.

Η κουβανή Ντεζιρέ Μαντάν προς ΑΕΚ, μάχη με την Ρόμα- Ο Παπαδόπουλος στα Πεύκα

Στην Κούβα οι παίκτριες πάνε όπου θέλει η Ομοσπονδία και η Ρόμα βρήκε τρόπο επικοινωνίας για να πάρει τη νεαρή διαγώνια, προσφέροντας διετές συμβόλαιο. Η ΑΕΚ είχε σύμφωνα με πληροφορίες με το μέρος της την παίκτρια και τον Τούρκο μάνατζερ της, αλλά η κουβανική ομοσπονδία είναι αυτή που αποφασίζει.

H Όλγα Στράντζαλη στην ΑΕΚ, συμφώνησε η Μαντάν, Φενόλιο στην Πολωνία, Ζακχαίου στην Κιέρι

Εκτός από τη Μαντάν, χάνει και την Κουλίκοβα που πάει στη Γαλλία, ενώ δεν έχει υπογράψει ακόμη η Κουβανή ακραία Ροσίρ Καλντερόν. Έφυγαν επίσης οι Νίζετιτς, Αρτακιανού που πήγαν στον Ολυμπιακό και η Σίλβα που μετακόμισε στην Κορέα.

Έτσι μέχρι στιγμής ο Γιουνούς Οτσάλ έχει για την επτάδα του, την πασαδόρο Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, τη λίμπερο Σοφία Κοσμά, την ακραία Όλγα Στράντζαλη και την κεντρική Άννα Καλντάτζε. Για πρώτη αλλαγή την πασαδόρο Παναγιώτα Ξανθοπούλου και την κεντρική Κατερίνα Γιώτα.