Σοκ για την ΑΕΚ: Με σπασμένο κόκκαλο η Πάσκοβα

Η εθνική ομάδα γυναικών της Βουλγαρίας ξεκίνησε τη διοργάνωση του Nations League στην Ιαπωνία με νίκη 3-0 (25-12, 25-17, 25-19) επί της Κροατίας, αλλά η αρχηγός και νεοαποκτηθείσα παίκτρια της ΑΕΚ Μιροσλάβα Πάσκοβα τραυματίστηκε στον τρίτο σετ.

Σοκ για την ΑΕΚ: Με σπασμένο κόκκαλο η Πάσκοβα

Ο πρόεδρος του Βουλγάρικης Ομοσπονδία, Λούμπο Γκάνεφ, ανακοίνωσε αρχικά στο ραδιόφωνο του Ντάρικ ότι η Πάσκοβα έχει σπασμένο οστό και θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αυτό το έκανε πριν καν ενημερώσει τον Λορέντσο Μιτσέλι.

«Βόμβα» ΠΑΟΚ με τον Καναδό πασαδόρο Τζέι Μπλανκενάου (vid)

«Δυστυχώς, έχει ένα σπασμένο κόκκαλο. Πρέπει να χειρουργηθεί σε δύο εβδομάδες. Δυστυχώς, αυτά είναι τα νέα. Οργανώνουμε τη μεταφορά στη Βουλγαρία και την αντικατάσταση με άλλη αθλήτρια. Δεν ήταν μόνο αρχηγός της ομάδας, αλλά ένας κινητήρας, ένας άνθρωπος που ένωσε τους πάντες γύρω του» είπε ο Γκάνεφ.

Η Μίρα Πάσκοβα έχει σύμφωνα με πληροφορίες κάταγμα περόνης. Στο 13-13 του τρίτου σετ μετά από επίθεση από την πίσω ζώνη η Μίρας Πάσκοβα, τραυματίστηκε μετά την προσγείωση και αντικαταστάθηκε αμέσως από την Έλενα Μπετσέβα.

Για την Κροατία εξαιρετική ήταν η αρχηγός και νέα παίκτρια του Παναθηναϊκού Martina Shamadan με 10 πόντους (1 μπλοκ και 67% επίθεση).

«Ήμασταν πολύ επιθετικοί από την αρχή του αγώνα. Πιέσαμε δυνατά τον αντίπαλο. Ο στόχος ήταν να μην τους επιτρέψουμε να μας επιτεθούν. Οι Κροάτες είναι οι πιο δυνατοί σε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος με την κόντρα επίθεση μας. Το μόνο αρνητικό ο τραυματισμός του Πάσκοβα. Μας ανησυχεί. Όχι, δεν ξέρουμε τι είναι. Πήγε αμέσως στο νοσοκομείο και δεν μάθαμε ακόμα», σχολίασε ο Μιτσέλι

Φωτογραφίες: en.volleyballworld.com