«Βόμβα» ΠΑΟΚ με τον Καναδό πασαδόρο Τζέι Μπλανκενάου (vid)

Καναδός φεύγει, Καναδός πασαδόρος έρχεται στον ΠΑΟΚ, αφού τη θέση του Μπρετ Ουόλς θα πάρει ο διεθνής Τζέι Μπλανκενάου

«Βόμβα» ΠΑΟΚ με τον Καναδό πασαδόρο Τζέι Μπλανκενάου (vid)

Ο Αλέξα Μπάτακ ζήτησε προθεσμία μιας εβδομάδας για να απαντήσει στον ΠΑΟΚ, ισχυρίζεται ότι έχει πρόταση από την Φριντρισχάφεν και στον «δικέφαλο» δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και απέκτησαν τον πασαδόρο της εθνικής Καναδά Τζέι Μπλακενάου.

Σοκ για την ΑΕΚ: Με σπασμένο κόκκαλο η Πάσκοβα

Ο 33 χρονος πασαδόρος (1.94) ήταν με τον Καναδά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και του Τόκιο, έπαιζε στο Κάλγκαρι και ήρθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην Νίκη Αιγινίου.

Μάλιστα στην ομάδα της Πιερίας έπαιξε στο τέλος ως διαγώνιος γιατί τραυματίστηκε ο Μακχλάχλιν, ενώ σε αρκετά παιχνίδια ο Μέλκας τον άφηνε στον πάγκο και έπαιζε με τον Τάσο Αναστασιάδη. Βέβαια από τότε βελτιώθηκε σημαντικά και είναι στους τοπ πασαδόρους. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ολλανδική Χρόνιγκεν, στη γερμανική Ντούρεν, στη βελγική Μασέικ, στην τουρκική Αρκάς, στην πολωνική Βαρσάβα και φέτος στη γαλλική Λιλ.

Κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Βελγίου, 1 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ Ολλανδίας.

Παραμένει πασαδόρος της εθνικής Καναδά και για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ δαπάνησε τα διπλάσια λεφτά από αυτά που έδινε στον Μπάτακ (του πρόσφερε μάλιστα και διετές συμβόλαιο) και ο Μπλανκενάου θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος πασέρ του πρωταθλήματος.

Δείτε μια απίστευτη πάσα από το αντίπαλο τερέν και τις καλές στιγμές του: