Καμπερίδης για ΠΑΟΚ, θέλει και Στέλλα Χριστοδούλου - Κάφρεϊ για ΑΕΚ

Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται στη Volley League γυναικών, με τον ΠΑΟΚ να σχεδιάζει με προπονητή τον Καμπερίδη, να περιμένει τη Στέλλα Χριστοδούλου και την Κάφρεϊ να οδεύει προς την ΑΕΚ, στη θέση της Νιζετιτς.

Καμπερίδης για ΠΑΟΚ, θέλει και Στέλλα Χριστοδούλου - Κάφρεϊ για ΑΕΚ

Ο Μάρκο Φενόλιο έκαψε το χαρτί του μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό και ο Κωνσταντίνος Αμοιρίδης αναμένεται να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Κυριάκο Καμπερίδη, που θα τα αλλάξει όλα.

Παναθηναϊκός: Mάρθα Ανθούλη φεύγει, Μάρθα Ντρπα έρχεται

Ο Καμπερίδης υπήρξε προπονητής σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Πανιώνιο Αίαντα Ευόσμου και σε ομάδες τη Κύπρου φημίζεται για την σκληρή δουλεία του και δεν δέχεται παρεμβάσεις στο έργο του. Δεν θα ανεχτεί για παράδειγμα διοικητική παρέμβαση, όπως χθες ο Φενόλιο που του φώναζαν να βάλει στο τάι μπρέικ με τον Ολυμπιακό τη Στράντζαλη και υπάκουσε. Όπως στο παρελθόν του έλεγαν να πάρει τάιμ άουτ και το έπραττε.

Παναθηναϊκός: Mένουν Ρανγκέλ, Ερνάντες, παίρνουν Κοντοστάθη, θέλουν Βουλκίδη, φεύγει ο Ζήσης

Ο ΠΑΟΚ εδώ και τρία χρόνια κάνει πρόταση σε Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα και φέτος ίσως το καταφέρει, αφού μένουν ελεύθερες από τον Ολυμπιακό. Φεύγουν και οι τρεις ξένες, με την Πέιτον Κάφρεϊ να πηγαίνει στην ΑΕΚ, στη θέση της Γιαμίλα Νίζετιτς, που φημολογείται ότι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό.