Παναθηναϊκός: Mάρθα Ανθούλη φεύγει, Μάρθα Ντρπα έρχεται

Μάρθα φεύγει, Μάρθα έρχεται στον Παναθηναϊκό και την Ελληνίδα Ανθούλη αναμένεται να αντικαταστήσει η Σέρβα Ντρπα.

Παναθηναϊκός: Mάρθα Ανθούλη φεύγει, Μάρθα Ντρπα έρχεται

Η 34 χρονη Μάρθα Ντρπα με ύψος 1.92 είναι ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση της Μάρθας Ανθούλη που πάει στην ιταλική Κιέρι, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σερβία.

Παναθηναϊκός: Mένουν Ρανγκέλ, Ερνάντες, παίρνουν Κοντοστάθη, θέλουν Βουλκίδη, φεύγει ο Ζήσης

O Παναθηναϊκός λοιπόν στήνει την ομάδα του με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Φεύγουν Κρος, Γκρόθες, Ανθούλη, Ανάε, Μέντιτς, Παλάσιος και ως τώρα έχουν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου μόνο η Πένυ Ρόγκα και η Eιρήνη Χατζηευστρατιάδου, ενώ με το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει συζήτηση και με τον Αθηνά Παπαφωτίου.

Κρούση Παναθηναϊκού για Kenia Carcaces

Τρεις κρατάει ο ΠΑΟ, πήρε την Σαμαντάν, τρένο μεγάλης φυγής σε ΠΑΟΚ, Μλείνκοβα σε Ολυμπιακό

Η πρώτη μεταγραφή ξένης είναι η κροάτισα κεντρική Μαρτίνα Σαμαντάν (30 χρονών, 1.93) που έπαιξε στις ιταλικές Κονελιάνο, Μπούστο Ασίζιο, Σκαντίτσι, στη γερμανική Στουτγάρδη με τον Γιάννη Αθανασόπουλο (κορυφαία επιθετικός) και φέτος στην γαλλική Ναντ. Η Ανθούλη ως γνωστόν θα παίξει του χρόνου στην ιταλική Κιέρι και ήδη έγινε πρόταση στη Σέρβα Μάρθα Ντρπα, που ξεκίνησε από τον Ερυθρό Αστέρα, συνέχισε την ελβετική Βολερό, επέστρεψε στη σερβική Ζελένιτσαρ και στη ΖΟΚ Σπαρτάκ. Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι του χρόνου και η Κουβανή ακραία Κένια Καρθάθες που παίζει στη Νοβάρα. Ο Παναθηναϊκός πριν από την Ντρπα έκανε πρόταση στην Τσούμπα του Άρη, αλλά ζήτησε 110.000 και θα συνεχίσει την καριέρα της στην Τουρκία.

Η Λουγκάνο θέλει να κρατήσει τον Οικονόμου

Πήγε στην ρουμάνικη Ταργκοβίστε, στην ιταλική Βιτσέντσα, στη γερμανική Πότσδαμ, στην United Φιλιππίνων, στη ρωσική Γενισέι και τα τρία τελευταία χρόνια παίζει στην Μπεκεσκάμπαι, όπου είναι πρώτη σκόρερ και κορυφαία διαγώνια του ουγγρικού πρωταθλήματος. Είχε ως προπονητές ανάμεσα στους άλλους, τον πρώην ομοσπονδιακό Νράνχο, τον σπουδαίο Τέρζιτς, τον Ιβάνοφ που δούλεψε σε Ολυμπιακό και Μαρκόπουλο και τον Παβλίσεβιτς που ήταν στον Φοίνικα Σύρου.