Παναθηναϊκός: Mένουν Ρανγκέλ, Ερνάντες, παίρνουν Κοντοστάθη, θέλουν Βουλκίδη, φεύγει ο Ζήσης

Ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και μετά τους Πρωτοψάλτη, Επ, γεμίζει την επτάδα του με Ρανγκέλ, Φράγκο, Ερνάντες, Κοντοστάθη και Βουλκίδη.

Παναθηναϊκός: Mένουν Ρανγκέλ, Ερνάντες, παίρνουν Κοντοστάθη, θέλουν Βουλκίδη, φεύγει ο Ζήσης

Ο Παναθηναϊκός, όπως και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τις μεταγραφικές κινήσεις πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και απέκτησε τον Καναδό πασαδόρο Ντέρεκ Επ (25, 1.98) που φέτος έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, στη γαλλική Αραγκό ντε Σετ.

Παναθηναϊκός: Mάρθα Ανθούλη φεύγει, Μάρθα Ντρπα έρχεται

Επιστρέφει ο Θανάσης Πρωτοψάλτης από την Νόλικο Μασέικ, ενώ μένει και ο Γίρι Κόβαρ με τον Ανδρέα Φράγκο. Ο Ανδρεόπουλος έκανε εισήγηση στη διοίκηση για την παραμονή του Κουβανού Ερνάντες και του Βραζιλιάνου Ρανγκέλ, που πρέπει να συμφωνήσουν βέβαια με τις προτάσεις όσον αφορά τις απολαβές τους. Ο Αχιλλέας Μπάσης ήδη υπέγραψε διετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές, αφού είχε πρόταση και από τον Μίλωνα.

Η Λουγκάνο θέλει να κρατήσει τον Οικονόμου

Ο Παναθηναϊκός μετά το φετινό πάθημα, αλλάζει τακτική και προσθέτει αξιόλογους παίκτες και στον πάγκο του, αφού τόσα χρόνια έπαιζε με μια εξάδα και φέτος οι τραυματισμοί τον έβγαλαν εκτός πλάνων.

Γι αυτό θέλουν να έχουν τέσσερις κεντρικούς και θα κάνουν πρόταση στον Θόδωρο Βουλκίδη μετά τους τελικούς των πλέι οφ, ενώ θέλουν να μείνει και ο Γιώργος Πετρέας με το ενδεχόμενο όμως να μην έχει θέση βασικού. Ανάλογα με την περίσταση. Αν περάσουν οι 5 ξένοι τότε θα αποκτηθεί αλλοδαπός κεντρικός μπλοκέρ. Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, που έχει προτάσεις από την Α1 και Α2 Ιταλίας.

Για τη θέση του λίμπερο προορίζεται ο Γρηγόρης Κοντοστάθης (29, 1.90) που έκανε καλό πρωτάθλημα με την Κηφισιά, αφού ο Δημήτρης Ζήσης έχει πρόβλημα με τη δουλειά του και θα επιλέξει ομάδα με λιγότερες υποχρεώσεις ή θα παραμείνει ως δεύτερος στον Παναθηναϊκό.