Τρεις κρατάει ο ΠΑΟ, πήρε τη Σαμαντάν, τρένο μεγάλης φυγής σε ΠΑΟΚ, Μλείνκοβα σε Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει το ρόστερ του, σιγή σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, μένουν Μιτσέλι, Καράρο σε Ολυμπιακό.

Τρεις κρατάει ο ΠΑΟ, πήρε τη Σαμαντάν, τρένο μεγάλης φυγής σε ΠΑΟΚ, Μλείνκοβα σε Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός λοιπόν ξαναστήνει την ομάδα του εξ αρχής, φεύγουν Κρος, Γκρόθες, Ανθούλη, Ανάε, Μέντιτς, Παλάσιος και ως τώρα έχουν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου μόνο η Πένυ Ρόγκα και η Eιρήνη Χατζηευστρατιάδου, ενώ με το τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει συζήτηση και με τον Αθηνά Παπαφωτίου.

Η πρώτη μεταγραφή ξένης είναι η κροάτισα κεντρική Μαρτίνα Σαμαντάν (30 χρονών, 1.93) που έπαιξε στις ιταλικές Κονελιάνο, Μπούστο Ασίζιο, Σκαντίτσι, στη γερμανική Στουτγάρδη με τον Γιάννη Αθανασόπουλο (κορυφαία επιθετικός) και φέτος στη γαλλική Ναντ. Η Ανθούλη ως γνωστόν θα παίξει του χρόνου στην ιταλική Κιέρι και ήδη αποκτήθηκε ξένη διαγώνιος. Προτάθηκε η Παπαγεωργίου κεντρική της Θέτιδας, έμεινε στη Βούλα η Μανιτογιάννη.

Στον ΠΑΟΚ δεν κουνιέται φύλλο και ήδη έχουν προτείνει την Κάφρει και την Μπλάνκο στο Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και σε τούρκικες ομάδες, ενώ η Κρολ ήδη έχει μαζέψει τις βαλίτσες της, ενδέχεται να σταματήσει η Βεργίδου και η Μερτέκη να κατηφορίσει στην Αθήνα. Η Πολυνοπούλου προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ δεν έχει γίνει πρόταση για ανανέωση σε καμία αθλήτρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν υπογράψει σε άλλη ομάδα η αργεντίνα Νίζετιτς και η Αρτακιανού.

Ο Ολυμπιακός πήρε την Τσέχα Μικαέλα Μλείνκοβα, έμειναν Τζούλια Καράρο, Κούμπουρα και ανανέωσε τη συνεργασία του για ένα ακόμη χρόνο ο Λορέντσο Μιτσέλι που γνωρίζει πλέον το ελληνικό πρωτάθλημα και στήνει ο ίδιος την ομάδα της νέας περιόδου. Στα πλάνα του η Τζίνα Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου. Θα συζητήσει με τις υπόλοιπες Ελληνίδες και ξένες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Στον Ηλυσιακό ανανεώνεται το διοικητικό συμβούλιο, μπαίνουν δυο νέοι μεγάλοι χορηγοί και ήδη συζήτησαν με 2-3 προπονητές που θα διαδεχτούν την Καταλίνα Κις.