VAR στα πλέι οφ γυναικών, τι τρέχει με τον Οτσάλ, το μπλοκ της Καράρο, Διώτη για Απολλώνιο και Πιρβ

Η ανάγκη βίντεο ρέφερι στα πλέι οφ γυναικών, το unfair του Οτσάλ, η Διώτη στην Απολλώνιο, το μπλοκ της Καράρο...

VAR στα πλέι οφ γυναικών, τι τρέχει με τον Οτσάλ, το μπλοκ της Καράρο, Διώτη για Απολλώνιο και Πιρβ

Eίναι ξεκάθαρο πλέον ότι το πρωτάθλημα γυναικών θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ είναι ισοδύναμες και γι αυτό επιβάλλεται η χρησιμοποίηση VAR.

Ήδη η ΕΟΠΕ κάνει ενέργειες για να βρει το μηχάνημα από τη Σερβία, όπου είναι πολύ φτηνότερο από το ιταλικό και να το ενεργοποιήσει στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου και στα πλέι οφ 1-4. Το ζήτησαν οι διαιτητές, θα το ζητήσει και το Big-4!

Οι επίμαχες φάσεις στην Πυλαία και η... απόλυση Καζάζη κατά τη διάρκεια του ματς

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του στο Μαρούσι εξασφάλισε την πρώτη θέση, αν κερδίσει στην έδρα του την ΑΕΚ, ενώ ο Ολυμπιακός θα έρθει δεύτερος αν κερδίσει στον Ρέντη τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα από το Βig-4 που έσπασε έδρα, αν και αδικήθηκε σε μια -δυο φάσεις (αποβλήθηκε και ο Τερζής) και ο Μάρκο Φενόλιο πήρε ανορθόδοξο τάιμ άουτ στο 14-15 του τάι μπρέικ , κι ενώ είχε το σερβίς η Κρολ. Δικαιώθηκε όμως εκ του αποτελέσματος με τον άσο της Πολωνής και πήρε δίκαια τη νίκη, αφού ο Παναθηναϊκός ξεφούσκωσε.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3: Το τρικ του Ανδρεόπουλου και τα λάθη των διαιτητών με σετ 34-36 (vid)

Στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε σπουδαίο ματς όπου η ΑΕΚ είναι αήττητη, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλες διαφορές 15-19, 18-22 και ένα σετ μπολ στο πρώτο σετ. Αν έκανε το 0-1 όλα θα ήταν διαφορετικά.

Πολλά διαιτητικά λάθη σε βάρος και των δυο ομάδων, αφού οι επόπτες ήταν αφερέγγυοι και δεν ήξερε αν πρέπει να τους εμπιστευθεί ο διαιτητής Μυλωνάκης σε ένα ακατάλληλο γυμναστήριο.

Volley League-Pre League ανδρών, γυναικών (Αποτελέσματα, βαθμολογίες): Ξέφυγε ο Ολυμπιακός

Δεν επιτρέπεται στην ομάδα της ΑΕΚ να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να παίζει σε μια στρούγκα. Δεν αξίζει πάνω απ όλα στην προσπάθεια της διοίκησης και στις σπουδαίες παίκτριες που φέρνει.

Για τα πλέι οφ πάντως πρέπει να βρεθεί μεγαλύτερο γήπεδο, λόγω κανονισμού, να πηγαίνουν και περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ να χαίρονται την ομάδα τους, ενώ θα γίνεται κανονική μετάδοση και δεν θα μπαίνουν κεφάλια μπροστά στην κάμερα. Τώρα πηγαίνουν διπλάσιοι από τη χωρητικότητα του «Απόστολος Κόντος» και ανάβουν καπνογόνα.

Και κάτι άσχετο. Γιατί «Απόστολος Κόντος» παίκτης σήμα κατατεθέν του Παναθηναικού και όχι «Βασίλης Γκούμας» ή «Μηνάς Γκέκος»;

O Oλυμπιακός πάντως με τις αλλαγές παρουσιάστηκε καλύτερος και μπορούσε να κερδίσει το ματς αν δεν δείλιαζε η Γουίντερς στο πρώτο σετ, όπου προηγήθηκε 18-22, 21-23, 23-24, 24-25 (έχασε 3 συνεχόμενα σερβίς) και στο τάι μπρέικ(7-10). Σαφώς βελτιωμένη η Κοσμά, αλλά η Σάλας δεν είναι πλέον αξιόπιστη λύση...

Η Καράρο άλλαξε το πρόσωπο του Ολυμπιακού και παρότι είναι η πιο κοντή της ομάδας, έκανε δύο μπλοκ γιατί έμαθε βόλεϊ στην Ιταλία και ξέρει που να τοποθετήσει τα χέρια της και να κρατάει σταθερά.

Κάτι πάντως συμβαίνει με τον Τούρκο προπονητή της ΑΕΚ Γιουνούς Οτσάλ που έκανε κάποιο ανφέρ εκτός γηπέδων και ενόχλησε σφόδρα τη διοίκηση της Ένωσης...

Στα μεταγραφικά η Διώτη οδεύει προς τον Απολλώνιο αν και δεν έγινε ακόμη πρόταση, αφού όλα δείχνουν ότι ελευθερώθηκε από το Αιγάλεω που πήρε την Αριάνα Πιρβ, ενώ η Αργυρίου σταμάτησε από τον Ηλυσιακό.

Δεν δέχτηκε να πάει για τιμωρία σε προπόνηση στίβου μετά την ήττα από το Αιγάλεω, της έβαλαν πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ είναι απλήρωτη από τον Νοέμβριο. Τους χαιρέτησε και ίσως σταματήσει το βόλεϊ.