Ηλυσιακός: Μεταγραφική «βόμβα» με την αρχηγό του Ιράν Μάντεχ Μπορχανί

Μεταγραφική «βόμβα» της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ηλυσιακού, συμφώνησε με την αρχηγό του Ιράν Μάντεχ Μπορχανί, που παίζει διαγώνια.

Ηλυσιακός: Μεταγραφική «βόμβα» με την αρχηγό του Ιράν Μάντεχ Μπορχανί

Η Maedeh Borhani Esfahani (Περσικά: مائده برهانی اصفهانی, γεννημένη στις 22 Ιουνίου 1988) είναι αθλήτρια βόλεϊ από το Ιράν, αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ γυναικών.

Mε τη μεταγραφή της στη βουλγαρική ομάδα, Shumen έγινε η πρώτη Ιρανή αθλήτρια βόλεϊ που παίζει εκτός της χώρας. Ξεκίνησε από την αστυνομική λέσχη των Μαλδίβων έπαιξε στην Ισφαχάν, την Περσέπολη, στην Πεϊκάν, πήγε στη Βουλγαρία και συνέχισε στην τουρκική λίγκα 1 (Κecioren) το 2018-2019, στη Samsun Anakent Spor το 2019-2020 και στην Turkish Pro League, στην Nevsehir BLD spor το 2020-21 και φέτος στην Νεσχλίχ.

Όλα τα ρόστερ της Πρι Λιγκ βόλεϊ γυναικών

Γεννήθηκε στο Ισφαχάν του Ιράν. Η Μπορχανί ξεκίνησε το επαγγελματικό βόλεϊ αρκετά αργά, το 2005 όταν ήταν 17 ετών. Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα, το 2007, κλήθηκε στην εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ιράν.

Η Μάντισον Σμιθ στο Μαρκόπουλο, η Άννα Μέμπους στη Λαμία

Η Μπορχανί είναι διεθνής, θα παίξει στο πανασιατικό πρωτάθλημα και έτσι ανοίγει στον Ηλυσιακό ο δρόμος για τη χρησιμοποίηση 4 ξένων.

H Eλεάνα Πολίτη στον Παναθηναϊκό

HΛΥΣΙΑΚΟΣ

Πασαδόροι: Γκαμπριέλα Μπέντα (ΗΠΑ), Ευαγγελία Γαροφαλάκη

Κεντρικές: Γεωργία Αργυρίου, Ιωάννα Κασδοβασίλη, Μελίνα Ζίγκα

Ακραίες: Μίλιτσα Ράντοβιτς (Σερβία), Σοφία Αποστολάκη

Διαγώνιες: Μαντέν Μπορχανί (Ιράν)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη, Φωτεινή Βουλγαράκη

Προπονήτρια: Κάταλιν Κις

Φωτό από το instagram