H Eλεάνα Πολίτη στον Παναθηναϊκό

Η Ελεάνα Πολίτη θα είναι δεύτερο λίμπερο στον Παναθηναϊκό.

H Eλεάνα Πολίτη στον Παναθηναϊκό

Η Ελεάνα Πολίτη (25, 1.73), όπως και η Πένυ Ρόγκα ξεκίνησε από τις υποδομές του Ολυμπιακού και στη συνέχεια έπαιξε σε Ηρακλή Κηφισιάς, ΖΑΟΝ, Πανναξιακό, Ίωνες, Ολυμπιακό, Κόρινθο, ενώ πέρυσι ήταν στα Βριλήσσια. Έπαθε όμως ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα με την Αρτέμιδα Κορυδαλλού για την 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών. Έκανε αποθεραπεία και επανήλθε υγιής, με αποτέλεσμα να είναι τη νέα σεζόν η δεύτερη λίμπερο του Παναθηναϊκού.

Η Μάντισον Σμιθ στο Μαρκόπουλο, η Άννα Μέμπους στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός σε σχέση με πέρυσι έχει αλλάξει τακτική και δίνει μεγάλο βάρος στην πρώτη επτάδα, σε αντίθεση με τον Απόστολο Οικονόμου που είχε στήσει την ομάδα με 12 ισάξιες παίκτριες. Αυτό προκάλεσε προβλήματα στις αθλήτριες που δεν έπαιζαν όπως η Πένυ Καραγκούνη, αλλά ποιο είναι το σωστό θα το δούμε στην πράξη.

Όλα τα ρόστερ της Πρι Λιγκ βόλεϊ γυναικών

Ο Παναθηναϊκός δίνει τα ρέστα του για δυο σπουδαίες ξένες, μια ακραία και μία κεντρική, αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει και θα βρει καλή περίπτωση μόνο από καραμπόλα, αν αποδεσμευτεί για κάποιο λόγο κάποια πολύ καλή παίκτρια. Είναι διατεθειμένος πάντως να δώσει πολλά χρήματα για τις δυο ξένες.

Ηλυσιακός: Μεταγραφική «βόμβα» με την αρχηγό του Ιράν Μάντεχ Μπορχανί

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πασαδόροι: Αθηνά Παπαφωτίου, Λυδία Μερκούρη

Κεντρικές: Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Ναταλία Μεταξά

Ακραίες: Μάρετ Γκρόθες (Ολλανδία), Ασημίνα Νικολογιάννη

Λίμπερο: Πένυ Ρόγκα, Ελεάνα Πολίτη

Διαγώνιες: Μάρθα Ανθούλη

Προπονητής: Μπράνκο Γκάιτς (Σερβία)