Οικονόμου-Γκάιτς: Η κίνηση πανικού του Παναθηναϊκού, με προπονητή Β΄ Εθνικής!

Κίνηση πανικού χαρακτηρίστηκε η αντικατάσταση του Aπόστολου Οικονόμου με τον Μπράνκο Γκάιτς στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, η διοίκηση του όμως θα κριθεί εκ του αποτελέσματος, αν και έχουμε κάποιες ενστάσεις, καθώς ο Σέρβος δούλευε δύο χρόνια στη Β Εθνική Σερβίας.

Οικονόμου-Γκάιτς: Η κίνηση πανικού του Παναθηναϊκού, με προπονητή Β΄ Εθνικής!

Πρώτα απ όλα αν στον Παναθηναϊκό είχαν θέμα με τον Απόστολο Οικονόμου, μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, κι όχι λίγες ημέρες πριν από τα πλέι οφ και την ομάδα έπρεπε να την πάει ως το τέλος αυτός που την έστησε.

Βέβαια μπορεί να ήταν καζάνι που βράζει ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν γνωρίζουμε, αλλά η ήττα από τον ΠΑΟΚ και το λάθος με την αλλαγή της Κρος με την Κωνσταντίνου δεν δικαιολογεί τέτοια βεβιασμένη αλλαγή. Έπαιξε ρόλο και η πρόσφατη ήττα 3-1 από την ΑΕΚ σε φιλικό ματς.

Έτσι έχασε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ, η γκάφα με Κωνσταντίνου-Κρος!

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ένσταση με την επιλογή του Γκάιτς, που δεν ήταν και η πρώτη επιλογή τους, αφού αρχικά απευθύνθηκαν στον Κυριάκο Καμπερίδη, που προς τιμή του απάντησε οτι θα μπορούσε να συζητήσει την πρόταση με το τέλος του πρωταθλήματος.

Ποιος εξάλλου αποφάσισε να δεσμεύσει τον σύλλογο με συμβόλαιο ενάμιση χρόνου με τον Γκάιτς, όταν οι μεγάλοι αντίπαλοι του ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα έχουν και την επόμενη χρονιά στον πάγκο τους τον Παρίζι και τον Φενόλιο που κατέκτησαν τίτλους σε Ιταλία και Ευρώπη;

Όποιος το σκέφτηκε πρέπει να ... συλληφθεί από την αστυνομία του βόλεϊ. Δεσμεύτηκαν με έναν φιλόδοξο μεν προπονητή, χωρίς όμως περγαμηνές. Απέκρυψαν επιμελώς στο βιογραφικό του ότι ο Γκάιτς πήρε πέρυσι την δεύτερη θέση με την Ραντνίνσκι , αλλά στην Β Εθνική της Σερβίας και φέτος ξεκίνησε πάλι στην Ραντνίσκι, στην δεύτερη κατηγορία και έφυγε στο μέσον του πρωταθλήματος. Είτε δεν το ήξεραν είτε το απέκρυψαν.

Tα δύο challenge του Οικονόμου, που δεν είχε δικαίωμα να ζητήσει!

Και στην Ελλάδα με τον ΑΟ Θήρας ήρθε δεύτερος το 2019, όταν στο πρωτάθλημα δεν υπήρχε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Τρίτος ήταν ο Πανναξιακός και τέταρτη η Θέτιδα. Του έσπασε όμως την έδρα ο Πανναξιακός (έχασε σετ από 24-17) με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ και με 2-0 πήγε η ομάδα της Νάξου στην τελικό. Και την επόμενη χρονιά πάλι μόνος έπαιζε ο Ολυμπιακός, αφού ο Παναθηναϊκός τερμάτισε 15 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ 22. Με λίγα λόγια τις χρονιές που ο ΑΟ Θήρας ήταν ψηλά, δεν υπήρχε άλλη μεγάλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Ένας φίλος είπε με κακία: "Καλύτερο δώρο δεν μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός στον Ολυμπιακό"

YΓ: Στις 25 Μαρτίου ο χρηματοδότης του τμήματος Θάνος Αραγιάννης είχε δηλώσει: "είχα τεράστια πίστη στις κοπέλες γιατί δουλεύουν καθημερινά και πολύ σκληρά, είχα πίστη στον προπονητή και όλο το σταφ και ήμουν σίγουρος πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση τίτλου.

Τι άλλαξε από τότε;