Έτσι έχασε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ, η γκάφα με Κωνσταντίνου-Κρος!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό και έδωσε την πρώτη θέση στον Ολυμπιακό. Στο 24-22 λάθος αλλαγή με Κωνσταντίνου, αντί Κρος.

Έτσι έχασε ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ, η γκάφα με Κωνσταντίνου-Κρος!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τον Παναθηναϊκό στη Μίκρα και έδωσε στον Ολυμπιακό την πρώτη θέση και πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, χάρη στην τακτική του Φενόλιο, που έβγαλε εκτός αγώνα τις κεντρικές του Κυπελλούχου.

Δυναμίτης προκάλεσε τρύπα στα αποδυτήρια του Φοίνικα!

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε κοντό σερβίς, στην μπροστινή ζώνη και η Παπαφωτίου δεν μπορούσε να παίξει όπως ήθελε τις κεντρικές Χατζηευστρατιάδου, Κρος και ιδιαίτερα τη δεύτερη. Με σερβίς στη Χαντάβα και στην μπροστινή ζώνη απενεργοποίησε εν μέρη την Καναδή που είναι από τις κορυφαίες του πρωταθλήματος.

Oλυμπιακός-AEK 3-0: Πρώτος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού

Γελάει καλύτερα ο τελευταίος...

Τον βοήθησε και ο συνάδελφος του Απόστολος Οικονόμου, όταν στο 24-22 του δεύτερου σετ αντικατέστησε την Κρος με την Κωνσταντίνου, γιατί νόμιζε ότι η Καναδή πήγαινε στο σερβίς. Στο σερβίς όμως ήταν η Χαντάβα, προκλήθηκε ένας πανικός, η Κρος προσπάθησε να επανέλθει, αλλά δεν το επέτρεψαν οι διαιτητές και στην πιο κρίσιμη φάση του αγώνα ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς κεντρική. Ο Φενόλιο πήρε τάιμ άουτ και η Πολυνοπούλου έκανε εύκολα το 25-22, αφού ο Ιταλός έδωσε εντολή να χτυπήσουν από το κέντρο.

Πρόγραμμα, βαθμολογίες, αποτελέσματα Volley League, Πρι Λιγκ, Α2 ανδρών, γυναικών (26,27,28/3)

Φοίνικας-Παναθηναϊκός 3-0: Πλησίασε στους 2 βαθμούς

Μάρκο Φενόλιο (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς με εξαίρεση κάποια κομμάτια στο τρίτο σετ, αλλά στο τέλος ήμασταν πάντα μπροστά στο σκορ, ήμασταν καλύτεροι παίζοντας πραγματικά σαν ομάδα. Θέλαμε να δούμε αν είμαστε έτοιμοι για τις μάχες του πρωταθλήματος και νομίζω ότι δείξαμε ότι μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και ίσως και κάποια άλλη ομάδα θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Για να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται μίνιμουμ 4 μήνες... Σχεδόν συμπληρώνω 4 μήνες, παίζουμε πλέον πολύ δυνατά και είμαι πολύ περήφανος για όλα τα κορίτσια. Δεν μου αρέσει που ίσως χρειαστεί να έχουμε διακοπή για τα πλέι οφ, το θεωρώ καταστροφή, αλλά θα παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν ξεκινήσουμε»

Απόστολος Οικονόμου (προπονητής Παναθηναϊκού): "Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δύναμη στο φιλέ και στα δύο πρώτα σετ έχοντας πολύ καλή υποδοχή επικράτησε εύκολα, Στο τρίτο πιέσαμε στο σερβίς και μειώσαμε αλλά στο 4ο πληρώσαμε τη νευρικότητα που δείξαμε μετά το 19-20. Είναι μια ήττα που μας βγάζει από την πρώτη θέση, αλλά ως ομάδα πρωταθλητισμού πρέπει να διαχειριζόμαστε και τις ήττες. Τώρα ξεκινούν τα πλέι οφ και πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πετύχουμε το στόχο μας. Σήμερα υπάρχει στεναχώρια, όχι όμως απογοήτευση και εδώ είμαστε για τα δύσκολα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Το σημερινό ήταν ένα ακόμη ματς όπου φάνηκε πως οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές και χρειάζεται σοβαρότητα, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά για να πετύχεις».