H Βραζιλιάνα Μπραμπίλα, 4η ξένη στον Παναθηναϊκό (vid)

Την Βραζιλιάνα διεθνή διαγώνια Μαριάνα Μπραμπίλα απέκτησε ο Παναθηναϊκός, η οποία θα είναι η 4η ξένη βολεϊμπωλίστρια στο ρόστερ του.

H Βραζιλιάνα Μπραμπίλα, 4η ξένη στον Παναθηναϊκό (vid)

Η διοίκηση των πρασίνων, έχει στόχο το τρεμπλ (κάτι που κατάφερε μόνο ο Ολυμπιακός), κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου, Τσάλεντζ Καπ και αποφάσισε την ενίσχυση του γυναικείου τμήματος με την Μαριάνα Μπραμπίλα.

Οι Ιταλοί Παρίζι, Τζουλιάνι, Φενόλιο που θα αναμορφώσουν τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ


Η προσθήκη της 21χρονης Βραζιλιάνας (φοράει το 13) θα αποτελέσει άλλη μία λύση στο ήδη γεμάτο ρόστερ του Παναθηναϊκού, κυρίως στην Ευρώπη που δεν υπάρχει περιορισμός στις ξένες και θα διεκδικήσει τη θέση της στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου επιτρέπονται μέχρι 3 ξένες (λογικά θα μένει έξω η Στεπανένκο). Ένας ακόμη μπελάς για τον Απόστολο Οικονόμου, αφού η Αζέρα δεν θα παίζει και θα είναι δυσαρεστημένη.

Χειρουργείται η Λι Γιάε Γιόνγκ, ο ΠΑΟΚ αναζητά διαγώνια, το Σάββατο με Ολυμπιακό


Η Μαριάνα Μπραμπίλα έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια. Γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 2000 και έχει ύψος 1,83.

Πρόκειται για μια ταλαντούχα παίκτρια, πρόσφατα αναδείχθηκε κορυφαία διαγώνιος στην Ανατολική Ακτή (Ατλαντική Ακτή) στο κολεγιακό ACC και θα παλέψει για μια θέση μαζί με τη Μαργαρίτα Στεπανένκο που παραμένει στο ρόστερ. Βάθος πάγκου λοιπόν αποκτά ο Παναθηναϊκός, αλλά ακόμη μια δυσαρεστημένη παίκτρια (όποια από τις δύο δεν θα παίζει σε Ελλάδα ή Ευρώπη). Όπως όμως είπε πρόσφατα ο Απόστολος Οικονόμου "πάνω απ όλα ο Παναθηναϊκός, θα παίζουν αυτές που θα είναι καλύτερες" κι εφόσον όλα πάνε πρίμα και η ομάδα βαδίζει από νίκη σε νίκη, δεν υπάρχει γκρίνια. Εκτός πλάνων επομένων η ταλαντούχα Μαρία Τσιτσιγιάννη.

Στα πρώτα στραβά αποτελέσματα θα δοκιμαστεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού...