Ολυμπιακός: Ξεκινά τη Δευτέρα η ομάδα βόλεϊ γυναικών, την Κυριακή έρχεται η εορτάζουσα Παράιμπα

Τη Δευτέρα (2/8) η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 18.30.

Ολυμπιακός: Ξεκινά τη Δευτέρα η ομάδα βόλεϊ γυναικών, την Κυριακή έρχεται η εορτάζουσα Παράιμπα

Ξεκινάνε οι προπονήσεις για τις γυναίκες του Ολυμπιακού στο βόλεϊ. Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στις 18.30.

Οι διεθνείς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού δεν θα είναι φυσικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου τις πρώτες ημέρες, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική μας ομάδα.

Η Κουβανή Σάλας συμπληρώνει τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα και συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, ξεκίνησε άλματα για να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το βράδι της Κυριακής αναμένεται και η Βραζιλιάνα Παράιμπα, που σήμερα έχει γενεθλια (όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης). Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Κουβανός προπονητής Κουτίνιο.

«Την Δευτέρα (2/8) στις 18:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία θα σημάνει την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Οι «ερυθρόλευκες» θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Gil Ferrer Cutino. Τις επόμενες ημέρες οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, χωρισμένες ανά γκρουπ θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Π. Φαλήρου καθώς και σε εργομετρικά τεστ. Οι διεθνείς Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Παναγιώτα Ξανθοπούλου θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική μας ομάδα», αναφέρει στην ενημέρωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την έναρξη των προπονήσεων.