Παίκτριες Ηλυσιακού: «Κάποιοι θέλουν να τελειώσουμε γρήγορα, όχι στους τραυματισμούς!»

Tην έντονη ανησυχία της για τους συνεχόμενους τραυματισμούς αθλητριών, εξαιτίας της αδιάκοπης δράσης με τρεις αγώνες την εβδομάδα, εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ηλυσιακού

Παίκτριες Ηλυσιακού: «Κάποιοι θέλουν να τελειώσουμε γρήγορα, όχι στους τραυματισμούς!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας γυναικών του Ηλυσιακού:

«Μετά από δύο μήνες αποχής από τα γήπεδα και με ένα μήνα προετοιμασίας, ξεκινήσαμε όλες οι ομάδες να παίζουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο γρήγορα έπρεπε να ξεκινήσει και γρήγορα να τελειώσει, γιατί κάποιοι έτσι το ήθελαν.

Καλούμαστε λοιπόν μετά από τόσο καιρό αγωνιστικής απραξίας και με μια ανγκαστικά βιαστική προετοιμασία να αντεπεξέλθουμε σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται Τετάρτη-Σάββατο, με κούραση, ταξίδια, κανένα ρεπό, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι εν μέσω πανδημίας.

Έχουν παιχτεί δύο αγωνιστικές και μία εμβόλιμη μέσα σε μία εβδομάδα και οι απώλειες αθλητριών από τραυματισμούς -και μάλιστα αρκετά σοβαρούς σε κάποιες περιπτώσεις- διαδέχονται η μία την άλλη.

Δημοσιεύτηκε από Ilisiakos Volleyball Team στις Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021

Εμείς ως αθλήτριες θέλουμε να εκφράσουμε την αγωνία μας για όλη αυτή την κατάσταση και τον φόβο μας για τη συνέχεια. Θέλουμε να παίζουμε στο γήπεδο, θέλουμε να παίζουμε αγώνες, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, αλλά ζητάμε καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!

Περαστικα στη συναθλήτριά μας Βασιλική Χατζηκωνστάντα. Ευχόμαστε να αναρρώσει και να είναι σύντομα κοντά μας!».