Ολυμπιακός: Έφυγε και η Κλάριτς μετά τις Χίπε, Γιώτα, Χριστοδούλου!

Τέταρτη αποχώρηση από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, καθώς παρελθόν αποτελεί και η διεθνής ακραία Κάρλα Κλάριτς.

Ολυμπιακός: Έφυγε και η Κλάριτς μετά τις Χίπε, Γιώτα, Χριστοδούλου!

Μετά την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου και τις Σάσκια Χίπε, Κατερίνα Γιώτα, άλλη μία αθλήτρια αποχωρεί από το ρόστερ του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει σε ενεργό πρωτάθλημα και να παίξει βόλεϊ, δεδομένου ότι η Volley League γυναικών παραμένει στα... πιτς.

Ο λόγος για την Κάρλα Κλάριτς, η οποία έφυγε από την ομάδα του Πειραιά για να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ουγγρικής Fandom Nyiregyhaza.

H διεθνής ακραία αποχώρησε για τον ίδιο λόγο με τις Χριστοδούλου, Γιώτα και Χίπε, με τη διαφορά όμως ότι φεύγει οριστικά και όχι ως δανεική, όπως συμβαίνει με τις τρεις προαναφερθείσες αθλήτριες.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά κράτησε τις παίκτριες που επιθυμούσε ενόψει της νέας περιόδο και αναμένεται να αντικαταστήσει την ακραία από την Κροατία με άλλη ξένη.

Η 26χρονη Κλάριτς (ύψος 1.90μ.) είχε αποκτηθεί με μονοετές συμβόλαιο τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα σε Μλάντοστ (Κροατία), Βολερό (Ελβετία), CSM Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μιλούζ (Γαλλία), Τάργκου Μούρες (Ρουμανία), Γκαλίνα (Ελβετία), Κάντι (Ελβετία) και Μπεκεσκαμπά (Ουγγαρία).

Έχει κατακτήσει τρία διαδοχικά νταμπλ Ελβετίας με τη φανέλα της Βολερό (2012,2013, 2014), ενώ με την εθνική Κροατίας μετράει περισσότερες από 200 συμμετοχές και έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ το 2019 και το χάλκινο στους Μεσογειακούς αγώνες το 2013.