Στην Τουρκία η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου (pic)

Στην τουρκική Αϊντίν θα συνεχίσει την καριέρα της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου

Στην Τουρκία η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου (pic)

Bλέποντας το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί το ελληνικό βόλεϊ λόγω του λοκντάουν η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου έφυγε για την Τουρκία, όπου θα συναντήσει την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Η Στέλλα εκτός από την Aydın BBSK είχε ακόμα τέσσερις προτάσεις μεταξύ αυτών των δύο πρωτοπόρων του Ρουμανικού πρωταθλήματος Ταρκοβίστε και της Αλμπα Μπλαζ , της Ουγγρικής Βάσας, αλλά και της γερμανικής Πότσδαμ που προπονητής είναι ο Ναράνχο.

Η Στέλλα Χριστοδούλου την νέα χρονιά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό που έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για το 2021-2022.
Στα αξιοσημείωτα η στάση του Ολυμπιακού που δεν στάθηκε ούτε στιγμή εμπόδιο στην αθλήτρια αλλά έδωσε την συγκατάθεση άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες την ίδια πολιτική έχει ακολουθήσει ο Ολυμπιακός με όλες τις αθλήτριες και σύντομα θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θεωρεί ότι με την στάση αυτή βοηθά και την Εθνική ομάδα αφού οι περισσότερες αθλήτριες είναι διεθνής!

Η ομάδα του Αϊδινίου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Στέλλα Χριστοδούλου στο επίσημο σάιτ του κλαμπ.

«Η ομάδα του Γυναικείου Βόλεϊ Aydın Büyükşehir Belediyespor έχει έρθει σε συμφωνία με την Ελληνίδα διεθνή Στυλιανή Χριστοδούλου μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην ίδια ανακοίνωση η τουρκική ομάδα αναφέρει τα κατορθώματα της Χριστοδούλου με τον Ολυμπιακό (8 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα και 1 CEV Challenge Cup σε 9 σεζόν)

Ο διευθυντής της ομάδας, Volkan Zeytin, δήλωσε για την απόκτηση της Χριστοδούλου: «Μετά τον τραυματισμό της Duygu Düzceler, μιας από τις πιο σημαντικές παίκτριες της ομάδας μας, υπογράψαμε συμβόλαιο με την αρχηγό της Ολυμπιακού και την στυλοβάτη της εθνικής ομάδας Στυλιανή Χριστοδούλου μέχρι το τέλος της σεζόν, προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Καλή τύχη στην ομάδα και στο κλαμπ» είπε

Δείτε το καλωσόρισμα της Αϊντίν στη Στέλλα Χριστοδούλου