Σφήνα Πανναξιακού για Χαντάβα, σούπερ μεταγραφή η Βεσελίνοβιτς

Η Εύα Χαντάβα κάνει ...παιχνίδι με Παναθηναϊκό και Πανναξιακό για καλύτερο συμβόλαιο, ενώ στη Νάξο συμφώνησαν με τη σπουδαία Σέρβα πασαδόρο Βεσελίνοβιτς. 

Σφήνα Πανναξιακού  για Χαντάβα, σούπερ μεταγραφή η Βεσελίνοβιτς

Η Εύα Χαντάβα είναι πλέον η μοναδική ελληνίδα ακραία επιπέδου Εθνικής, που έμεινε ελεύθερη και ο Παναθηναϊκός και ο Πανναξιακός σφάζονται στην ...ποδιά της για να πάρουν την υπογραφή της.

Η Γρεβενιώτισα παίκτρια έχει θαυμαστές στο νησί, που θέλουν να τη βλέπουν στον Περιφερειακό της Νάξου και γι αυτό στις συζητήσεις της εγγυήθηκαν ότι θα την πληρώσουν προσωπικά δυο χορηγοί, κάτι που την ικανοποίησε. Πιο πιθανόν όμως είναι να μείνει η Βραζιλιάνα Αμαράλ Έλεν και να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση της Χαντάβα.

Η Χαντάβα ισχυρίσθηκε ότι έχει μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό, αλλά θα πάει σε όποιον από τους Πανναξιακό, Παναθηναϊκό τις δώσει τα περισσότερα. Το "τριφύλλι" πάντως έχει μεγαλύτερη ανάγκη, γιατί διάθετει μόλις μια παίκτρια για την εξάδα του, την Σοφία Κοσμά και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ο "αγαπημένος" της προπονητής Γιώργος Δερμάτης.

Στον Πανναξιακό έχουν προχωρήσει στο σχεδιασμό με προπονητή τον Απόστολο Οικονόμου και παίκτριες τις Ρόγκα, Οικονομίδου, Κωνσταντέλου, τη Σέρβα πασαδόρο Αντέλα Βεσελίνοβιτς (5-2-1999, 1.78) και δυο νεαρές από την Άθλεση Ηρακλείου. Η Βεσελίνοβιτς ήταν βασική στην εθνική Σερβίας κάτω των 19, 21, 23 και έμεινε ελεύθερη επειδή διαλύθηκε η ομάδα της, Βιζούρα.

Πανναξιακός

Πασαδόροι: Αντέλα Βεσελίνοβιτς(Σερβ)

Κεντρικές: Κωνσταντέλου Έμιλυ

Λίμπερο: Πένυ Ρόγκα

Ακραίες:

Διαγώνια: Μαρία Οικονομίδου

Προπονητής: Απόστολος Οικονόμου

Παναθηναϊκός

Πασαδόροι:

Κεντρικές:

Λίμπερο: Λεωνίδου Εβίτα

Ακραίες: Σοφία Κοσμά

Διαγώνια:

Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης(;)