Oλυμπιακός: «Να μην έρθει ο Γιαννακόπουλος στο Ρέντη»

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην αστυνομία, εκφράζοντας τους φόβους του για την ασφάλεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σε περίπτωση που συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Ρέντη, για τον τελικό του Λιγκ Καπ βόλει ανδρών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19.00). Πριν από λίγο εξέδωσε και ανακοίνωση, ενώ αναμένεται σε λίγο και η αποδοχή του αιτήματος από τον Παναθηναϊκό.

Oλυμπιακός: «Να μην έρθει ο Γιαννακόπουλος στο Ρέντη»

H ανακοίνωση "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος.Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο.Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας"

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι θα δει ο Γιαννακόπουλος στο Ρέντη

Αναμένεται εντός ολίγου και ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και την αποδοχή του αιτήματος του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός από το πρωί είχε στείλει έγγραφο στην αστυνομία και στην ΕΣΑΠ, ότι είναι επικίνδυνη η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Ρέντη, μετά τις απανωτές προκλητικές αναρτήσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού στα social media. Ανέφερε μάλιστα ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον κόσμο και τις αντιδράσεις του, σε περίπτωση που πάει στο Ρέντη ο Γιαννακόπουλος.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με Γιαννακόπουλο ο Παναθηναϊκός στο Ρέντη!