Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι θα δει ο Γιαννακόπουλος στο Ρέντη

Η ...κάθοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Ρέντη και στον τελικό του Λιγκ Καπ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα συνοδευτεί από ...εορταστικές εκδηλώσεις

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι θα δει ο Γιαννακόπουλος στο Ρέντη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι υπάρχει παράγκα στο βόλεϊ, και στηρίζει το αφήγημα του σε δυο φάσεις. Μια στον αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ακατάλληλο γεμάτο γραμμές γυμναστήριο της Κυψέλης, όπου ο Παναθηναϊκός είχε δίκιο, αλλά από αυτή τη φάση δεν κρίθηκε κανένας τίτλος και αν ήταν σωστή η υπόδειξη του επόπτη δεν θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός.

Και μια στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός όπου η Οικονομίδου κάρφωσε άουτ, το υπέδειξε ο επόπτης, το σφύριξε ο διαιτητής και απλά δεν λειτούργησε το var για να το επιβεβαιώσει. Και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός, απλά θα γινόταν το 14-14 στο τάι μπρέικ, με τον Ολυμπιακό να έχει την υποδοχή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε τον ερασιτέχνη στις 9 Ιουνίου 2018 με στόχο την εξυγίανση και την αποπληρωμή χρεών των προηγούμενων διοικήσεων. Και ομολογούμε ότι τα πάει καλά, έφτιαξε δυο ανταγωνιστικές ομάδες βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες, αλλά δεν ήρθε ακόμη ο καιρός για τίτλους. Την επόμενη χρονιά, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες(με τρεις ξένες, τώρα παίζει με μία ξένη) θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Απλά ο ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να παραδεχτεί την ανωτερότητα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια ως τώρα και τις 50 συνεχόμενες ήττες σε όλα τα σπορ του ερασιτέχνη, πολλές εκ των οποίων σημειώθηκαν επί προεδρίας του.

Η παρουσία του στο Ρέντη, εξασφαλίζει sold out στον αγώνα, κι αυτό δεν περιποιεί τιμή για τους φίλους του Ολυμπιακού που απουσιάζουν από τα περισσότερα ματς στο Ρέντη, όταν μάλιστα η ρεβάνς του Λιγκ Καπ θα γίνει στο ΟΑΚΑ με περισσότερους από 5.000 θεατές.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάντως πάει στο Ρέντη μετά την 50η σερί νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν πανό, συνθήματα και κορεό σχετικά με το γεγονός. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού λογικά θα καθίσει στην ξύλινη εξέδρα και θα βλέπει στο απέναντι πέταλο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να γιορτάζουν το γεγονός, έτοιμοι για την 51η νίκη της ομάδας τους επί του αιωνίου αντιπάλου.