Volley League: Προς αποχώρηση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δεν πάει στη Σύρο

Δύσκολες ώρες περνάει η διοίκηση του Τ.Α.Α. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και πολύ πιθανό ο αγώνας με τον ΟΦΗ την Κυριακή  να είναι ο τελευταίος για την ακριτική ομάδα στο πρωτάθλημα.

Volley League: Προς αποχώρηση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δεν πάει στη Σύρο

«Τα χρήματα που είχαμε τελείωσαν. Κανείς δε μας βοηθάει, κανείς δε μας ανοίγει την πόρτα και η διοίκηση του Εθνικού μας αγνοεί επιδεικτικά», είπε παράγοντας που μετέχει στην επιτροπή σωτηρίας.


Μάλιστα αποκάλυψε πως τη ναύλωση του πούλμαν για να ταξιδέψει η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έγινε από προσφορές ανώνυμων φιλάθλων που έβαλαν ρεφενέ και έδωσαν στους νεαρούς αθλητές ένα σάντουιτς και μία πορτοκαλάδα.

«Ντρεπόμαστε πλέον τα παιδιά, δεν θέλουμε να τραβάνε άλλες δυσκολίες», είπε ο παράγοντας και τόνισε πως δεν υπάρχουν χρήματα για να ταξιδέψει η ομάδα στη Σύρο για τον αγώνα της 8ης αγωνιστική με τον Φοίνικα. «Είχαμε κλείσει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, αλλά επειδή δεν είχαμε να πληρώσουμε εγκαίρως τα χάσαμε. Το ταξίδι κοστίζει πάνω από 4.000 Ευρώ. Δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα κάνουμε έκτακτο συμβούλιο για να πάρουμε οδυνηρές αποφάσεις» συμπλήρωσε ο παράγοντας που όπως είπε θέλει να κρατηθεί η ανωνυμία του μέχρι το συμβούλιο της διοίκησης, που θα γίνει μετά το αυριανό ματς με τον ΟΦΗ.