Ο ΠΑΟΚ διώχνει τους Κουβανούς Άλμπο, Σαντοβάλ

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τους Κουβανούς Άλμπο, Σαντοβάλ και μετά το φιάσκο πήραν τη μεγάλη απόφαση να τους διώξουν, να αντικαταστήσουν άμεσα τον πρώτο, γιατί επιτρέπεται μόλις μια  αλλαγή και μετά τις γιορτές να αντικαταστήσουν και τον δεύτερο.

Ο ΠΑΟΚ διώχνει τους Κουβανούς Άλμπο, Σαντοβάλ

Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε λύση με τους Κουβανούς 'Αλμπο, Σαντοβάλ, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν αγωνίσθηκαν και στο σημερινό ματς με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι(δεν ταξίδεψαν καν) και ο κύβος ερρίφθη.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους Κουβανούς Άλμπο, Σαντοβάλ, αν δεν τους αποκτήσει...

Ξανά χωρίς τους Κουβανούς ο ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ αποφάσισε να σταματήσει τις προσπάθειες έκδοσης πενταπλούν, ζήτησε ήδη πίσω τις 20.000 δολάρια και ξεκίνησε τη διαδικασία αντικατάστασης τους. Τώρα έχει δικαίωμα μιας αλλαγής, ψάχνει ήδη έναν ξένο διαγώνιο και στις γιορτές θα πάρει και ξένο κεντρικό.

Η γκάφα του ΠΑΟΚ, ο Αλβανός της ΕΡΤ3 και ο Ολυμπιακός

Οι ευθύνες δεν αποδόθηκαν πουθενά και το οξύμωρο είναι ότι τη χρονιά που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάρει Κουβανούς παίκτες δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον μάνατζερ Δημήτρη Δημητρακόπουλο, που έχει οικογένεια στην Αβάνα και γνωρίζει τα κατατόπια στην κουβανική ομοσπονδία βόλεϊ.

Να γιατί οι Κουβανοί του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν στο ντέρμπι, ενώ αγωνίστηκαν κανονικά στο Λιγκ Καπ!