Κοβάτσεβιτς: «Καταστροφή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στάθηκε στις απαράδεκτες συμπεριφορές που δέχτηκε η ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ και η Στέλλα Χριστοδούλου στάθηκε στις διακοπές που έγιναν στο παιχνίδι. 

Κοβάτσεβιτς: «Καταστροφή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας μόνο αυτό μπορώ να πω. Αυτές δεν ήταν συνθήκες για κανένα σπορ, ούτε για αγώνα γυναικείου βόλεϊ. Είναι καταστροφή για το άθλημα τέτοιες συμπεριφορές και πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω για βόλεϊ μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι».

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-3: Έφυγαν «ζωντανές» από τη ζούγκλα του Άγιου Θωμά

Χριστοδούλου: «Έγιναν πολλές διακοπές»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου ανέφερε: «Σίγουρα μέσα σε τέτοιες συνθήκες που επικράτησαν είναι σημαντικό το γεγονός ότι φύγαμε με τη νίκη. Σε τέτοιου είδους ματς δεν μπορεί να κριθεί η ποιότητα των δυο ομάδων, πράγμα που είναι λογικό αφού έγιναν πολλές διακοπές, λόγω μη αθλητικής συμπεριφοράς του κόσμου που φυσικά έκαναν κακό στο ρυθμό του παιχνιδιού.

Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα που πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη και έβγαλε πάθος μέσα στο γήπεδο, μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και είμαι σίγουρη ότι η ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερα»

Εισβολή οπαδών και διακοπή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός