Χυδαίο πανό, ύβρεις, φτυσιές, διακοπές και ρίψεις μπουκαλιών (pics)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών, όμως ο αγώνας μόνο διαφήμιση του πρωταθλήματος δεν θα πρέπει να θεωρείται. Διακοπές, φτυσίματα, βρισιές, άναμμα καπνογόνων, ρίψεις μπουκαλιών και λίγο βόλεϊ...

 Χυδαίο πανό, ύβρεις, φτυσιές, διακοπές και ρίψεις μπουκαλιών (pics)

Και αυτό επειδή οι οπαδοί των γηπεδούχων έδωσαν ρεσιτάλ χυδαιότητας και αλητείας, αναρτώντας εμετικό πανό, φτύνοντας τις παίκτριες του Ολυμπιακού και εισβάλλοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Volley League γυναικών: ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-3: Έφυγαν «ζωντανές» από τη ζούγκλα του Άγιου Θωμά

Υπό αυτές τις συνθήκες μόνο στο βόλεϊ δεν θα μπορούσαν να έχουν το μυαλό τους οι αθλήτριες που μονομαχούσαν. Το πρώτο... κρούσμα χυδαιότητας ήρθε με το... καλημέρα! Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό αναγράφονταν χυδαία συνθήματα εμμέσως πλην σαφώς για την πρώην διευθύντρια του Ολυμπιακού και υπεύθυνη του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Κι αν το πανό για τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατέβηκε περίπου στα μισά του πρώτου σετ, αυτό για την Χριστίνα Τσιλιγγίρη δεν κατέβηκε ποτέ από τη θέση του αφού κανένας παράγοντας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν ευαισθητοποιήθηκε προκειμένου να συνετίσει τους δράστες...

Όμως οι ομορφιές του αγώνα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς οι «πράσινοι» οπαδοί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα έφτυναν τις παίκτριες του Ολυμπιακού όποτε επιχειρούσαν να κάνουν σερβίς. Η χυδαιότητα έδωσε τη θέση της στην... τρομοκρατία προς το τέλος του πρώτου σετ(23-23). Όταν δηλαδή οι οπαδοί του ΠΑΟ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν ντου στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από 10 περίπου λεπτά. Για να συνεχισθεί το ματς χρειάστηκε να εκκενωθούν οι εξέδρες πίσω από τους πάγκους. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε άνδρα της αθλητικής βίας που τους φωτογράφιζε. Του πέταξαν μπουκάλια, τα σκάγια έπιασαν και τον πάγκο του Ολυμπιακού που μπήκε στο γήπεδο για να σωθεί και οι εισβολείς έκλεψαν τη φόρμα του προπονητή Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Η ένταση πάντως δεν έλειψε και στο τρίτο σετ. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κι ενώ το σκορ ήταν 4-3 υπέρ των «ερυθρόλευκων» φώναξαν συνθήματα κατά του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα διακοπή και νέα παρέμβαση του υπεύθυνου ασφαλείας του Παναθηναϊκού.

Στο 13-21 οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα με αποτέλεσμα να υπάρξει και νέα διακοπή! Ένα ρεσιτάλ αλητείας λάμβανε χώρα στο κλειστό του Αγίου Θωμά χωρίς κάποιος να ευαισθητοποιηθεί και να διακόψει οριστικά το ματς.

Βλέποντας όλα αυτά οι «πράσινοι» οπαδοί, δε δίστασαν μόλις τέλειωσε ο αγώνας υπέρ της ομάδας του Ολυμπιακού να πετάξουν και μπουκάλια στις παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ομορφιές, σε ένα αγώνα όπου ο κομισάριος Στέφανος Βασιλειάδης αποδείχθηκε ανεπαρκής, ενώ υπήρξαν ελάχιστοι αστυνομικοί να επιβάλουν την τάξη.