Οργανωμένοι Ηρακλή: «Η ομοσπονδία του ελληνικού βόλεϊ οφείλει να σεβαστεί την ομάδα»

Ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στον ΤΑΑ Ηρακλής εξέδωσαν οι οργανωμένοι του «γηραιού» στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων πως την τελευταία εβδομάδα γίνεται ένας πόλεμος κατά του συλλόγου από την Ελληνική ομοσπονδία και την ΕΕΑ.

Οργανωμένοι Ηρακλή: «Η ομοσπονδία του ελληνικού βόλεϊ οφείλει να σεβαστεί την ομάδα»

Οι οργανωμένοι φίλοι του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση του «γηραιού» να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Volleyleague τη νέα σεζόν.

ΕΣΑΠ: Ο Ηρακλής αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους, το τελευταίο διάστημα γίνεται «πόλεμος» εναντίον του συλλόγου τόσο από την Ελληνική ομοσπονδία όσο και από την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού. Αυτό όπως τονίζουν είναι άδικο γιατί χάρις τον «γηραιό» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε γνωστό το άθλημα στον ελληνικό χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή των οργανωμένων:

Το 2015 ξεκίνησε μια προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους, ώστε το τμήμα Βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει τα προβλήματα που ταλάνιζαν τα τελευταία χρόνια. Κατάφεραν μέσα σε αυτά τα πέτρινα χρόνια το τμήμα Βόλεϊ να πρωταγωνιστήσει ξανά απέναντι σε ομάδες με το 10πλάσιο μπάτζετ.

Όλα αυτά έγιναν με την επιμονή τους ώστε ο Αυτοκράτορας να ξαναγίνει δυνατός και με τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια ανάκαμψης, όπως φαίνεται από το γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα. Παρόλ' αυτά την τελευταία εβδομάδα έχουμε γίνει μάρτυρες ενός πολέμου προς το τμήμα Βόλεϊ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ από την Ελληνική Ομοσπονδία και την ΕΕΑ.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους ''κύριους'' που βρίσκονται εκεί και παίρνουν τις αποφάσεις, ότι χάρις στον ΗΡΑΚΛΗ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έγινε γνωστό το άθλημα στον ελληνικό χώρο και υπήρξε άξιος πρεσβευτής της χώρας.

Σεβαστείτε την ιστορία του βολεϊακού ΗΡΑΚΛΗ και τα όσα έχει προσφέρει, καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα του τμήματος.

ΥΓ. Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου και σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Βόλεϊ θα πωλούνται κουπόνια οικονομικής βοήθειας των 5ευρω για τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. Καλούμε όλους τους ανώνυμους και επώνυμους ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Είναι σαν να αγοράζουμε εισιτήριο για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς και θα είμαστε εκεί όπως είμασταν πάντα.

Να θυμίσουμε πως ο Ηρακλής απέσυρε τη συμμετοχή του από το πρωτάθλημα της Volleyleague γιατί δε βρέθηκε λύση με τις οφειλές της ομάδας στους πρώην παίκτες της Κώστα Χριστοφιδέλη και Κώστα Γκιρτζίκη.