ΕΣΑΠ: Ο Ηρακλής αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

Ο Ηρακλής ενημέρωσε με επιστολή του την ΕΣΑΠ πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Volleyleague.

ΕΣΑΠ: Ο Ηρακλής αποχωρεί από το πρωτάθλημα!

Ο Ηρακλής με επιστολή του στην ΕΣΑΠ ενημέρωσε πως δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του «γηραιού» είχαν ζητήσει να υπάρξει συνάντηση με τους δικηγόρους των πρώην παικτών της ομάδας Κώστας Χριστοφιδέλη και Κώστα Γκιρτζίκη το πρωί της Τρίτης (1/10) προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση με τις οφειλές τους από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αν δε βρισκόταν λύση ο πρόεδρος της ΤΑΑ Μάκης Καλαϊτζίδης είχε ενημερώσει πως η ομάδα δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάκης Καλαϊτζίδης είχε αναφέρει συγκεκριμένα τη Δευτέρα (30/9):

«Σήμερα ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 χρωστάει μόνο 14.750 από τις χρήσεις των τεσσάρων ετών. Θα δώσω διορία μέχρι αύριο στις 11:00 στους δικηγόρους των δύο πρώην παικτών να μιλήσουνε με τον δικηγόρο μας για να τα βρούνε. Αλλιώς ο Ηρακλής δεν θα κατεβεί στο πρωτάθλημα, στο οποίο υπάρχουν οκτώ ομάδες μόνο. Αν αποχωρήσει κι ο Ηρακλής, θα μείνουνε επτά. Ας αποφασίσουν να αφήσουν στο δρόμο τις οικογένειες των παικτών και των προπονητών. Παίρνουνε λεφτά που τα είχανε χαμένα, γιατί δεν θα τα έπαιρναν, αν δεν ήταν η σημερινή διοίκηση του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015».

Από ότι φαίνεται λύση δε βρέθηκε με τους Χριστοφιδέλη και Γκιρτζίκη και ο «γηραιός» έκανε πράξη τα λεγόμενα του και θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μάλιστα οι ιθύνοντες αυτή την ώρα έχουν συνάντηση με τους παίκτες για να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις.