Έμειναν άφωνοι οι Ιταλοι στο ΣΕΦ, μίλησαν για κόκκινη κόλαση(pics)

Η κόκκινη εξέδρα στο Στάδιο "Ειρήνης και Φιλίας" προκάλεσε τον θαυμασμό των Ιταλών, που έμειναν άφωνοι και την χαρακτήρισαν κόκκινη κόλαση.

Έμειναν άφωνοι οι Ιταλοι στο ΣΕΦ, μίλησαν για κόκκινη κόλαση(pics)

Ο Ιταλός προπονητής της Ραβέννα Φάμπιο Φόλι δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό για την φιλοξενία. Για κάθε προπονητή και όλους τους παίκτες είναι όνειρο να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα. Η δύναμη του κόσμου ήταν απίστευτη. Οσα χρόνια ασχολούμαι με το βόλεϊ, δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Εχω περάσει και από Τουρκία και έχω παίξει και εκεί τελικό, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει. Η αντίδραση τους μετά το 1-2 σετ ήταν εκπληκτική. Είχαν χάσει το τρόπαιο και έδιναν περισσότερη ενέργεια».

Ο Αυστριακός διαγώνιος της Ραβέννα Πολ Μπούσεγκερ που αναδείχτηκε και MVP πρόσθεσε: «Με το που μπήκα στον αγώνα κι ένιωσα αυτή την ενέργεια από την εξέδρα, ανατρίχιασα. Πως να μην ενθουσιάζεσαι με τέτοιο κόσμο. Με την καλή έννοια ήταν μία κόκκινη κόλαση. Πρώτη φορά στη ζωή μου συναντάω κάτι τέτοιο. Το ελληνικό κοινό ήταν θαυμάσιο και η βραδιά ήταν πετυχημένη για την ομάδα μου».