Ανανέωσε ο Παναθηναϊκός με τον Παναγιώτη Πελεκούδα

Έκανε την αρχή με τον 29χρονο κεντρικό το «πράσινο» ΤΑΑ.

Ανανέωσε ο Παναθηναϊκός με τον Παναγιώτη Πελεκούδα

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου η διοίκηση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός προχωράει και στην ανανέωση των συμβολαίων των αθλητών που θα μείνουν και την σεζόν 2019-20. Η αρχή γίνεται με τον διεθνή κεντρικό Παναγιώτη Πελεκούδα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Παναγιώτη Πελεκούδα και για την σεζόν 2019-20. Ο έμπειρος κεντρικός θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι» και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιστροφής του Συλλόγου σε κορυφαίο επίπεδο».

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟ, ο Πελεκούδας τόνισε:

«Μετά από αρκετά χρόνια μένω σε μια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό οφείλεται στο δέσιμο που δημιουργήθηκε με την ομάδα , την διοίκηση και τον κόσμο από την πρώτη χρονιά. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και χαίρομαι που παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω να βοηθάω από την πλευρά μου στην προσπάθεια του Συλλόγου. Θέλω να μείνω για άλλα δύο χρόνια προκειμένου να πάρω το νούμερο 14 από τον Σωτήρη Πανταλέων όταν σταματήσει».