Μετά από Σμιτ, Ραουβέρντινκ, φεύγει και ο Αλεξίεφ από τον Ολυμπιακό

Νεο ρόστερ πρέπει να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός, αφού οι τρεις ξένοι του Σμιτ, Ραουβέρντινκ, Αλεξίεφ φεύγουν για διαφορετικούς λόγους, ενώ προς ανανέωση οδεύει ο Τερβαπόρτι.

Μετά από Σμιτ, Ραουβέρντινκ, φεύγει και ο Αλεξίεφ από τον Ολυμπιακό

Την επομένη των εκλογών περιμένουν στο βόλεϊ του Ολυμπιακού, αφού μετά από συνάντηση με τον επικεφαλής της ολυμπιακής οικογένειας Βαγγέλη Μαρινάκη, θα αποφασισθεί το μπάτζετ της επόμενης περιόδου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ξεκινάει τον σχεδιασμό όλων των τμημάτων μετά από συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κάθε χρόνο βοηθάει για να καλυφθεί το οποιοδήποτε άνοιγμα και "δωρίζει" στα τμήματα που το έχουν ανάγκη σπουδαίους ξένους παίκτες ή ξένες παίκτριες.

Μεγάλη μεταγραφή: Επιστροφή Μένιου Κοκκινάκη σε νέο ρόλο!

Άρα από εβδομάδα θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις(υπέγραψαν Κοκκινάκης, Βουλκίδης) με πρώτο μέλημα την επικύρωση της συμφωνίας (έχει συμβόλαιο ένα συν ένα χρόνια)με τον Φερνάντο Μουνιόθ.

Νέα άφιξη στον Ολυμπιακό, Θόδωρος Βουλκίδης

Μετά θα συζητηθούν οι ανανεώσεις των Ανδρεάδη, Σμαραγδή, Δαρίδη, Πετρέα, Ζουπάνι, Στιβαχτή, Κουμεντάκη (έχει ένα συν ένα), Παπαλεξίου(ένα συν ένα) ανάλογα με τις εισηγήσεις του Ισπανού προπονητή. Όσον αφορά τον Κώστα Χριστοφιδέλη μάλλον σταματάει και θα ασχοληθεί με την προπονητική (έχει ήδη προτάσεις) εκτός κι αν ο Ολυμπιακός τον εντάξει στο προπονητικό τιμ.

Επίσημο: Στην ολλανδική Ντινάμο Ντράισμα ο Ραουβέρντινκ

Μετά τον Γκάβιν Σμιτ που πήγε για 400.000 δολάρια στην Κορέα και τον Γερούν Ραουβέρντινκ που επέστρεψε στην Ολλανδία και ο Τοντόρ Αλεξίεφ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, απ όπου έχει πρόταση, προκειμένου στα 37 χρόνια του να είναι κοντά στην οικογένεια του. Αυτός που αναμένεται να μείνει είναι ο Έμι Τερβαπόρτι.

Τέλος από τον Ολυμπιακό - Στην Κέπκο ο Γκάβιν Σμιτ

Χτίσιμο νέας ομάδας λοιπόν ανάλογα με τον προϋπολογισμό που θα εγκριθεί την επόμενη εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έτοιμους ξένους παίκτες για να φέρει στο Ρέντη. Ήδη υπάρχει λίστα, ενώ έγινε και διερευνητική επαφή με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, που έχει προτεραιότητα το πολωνικό πρωτάθλημα.