Νέα άφιξη στον Ολυμπιακό, Θόδωρος Βουλκίδης

Ο Θεόδωρος Βουλκίδης που ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της αγωνιστικής σεζόν 2018-19 στην Volley League και μεταξύ των κορυφαίων κεντρικών αλλά και σέρβερ με τον Φοίνικα Σύρου θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού

Νέα άφιξη στον Ολυμπιακό, Θόδωρος Βουλκίδης

Όπως δήλωσε στο cyclades24.gr: «Ναι υπέγραψα στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για τον πρωταθλητή. Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ.. για όλα!! Η Σύρος είναι ένα ξεχωριστό νησί το οποίο με κέρδισε και σε κάθε ευκαιρία θα έρχομαι να σας βλέπω, θα είναι δε χαρά μου αν στο μέλλον φορέσω ξανά την φανέλα του Φοίνικα»

Ο Βουλκίδης(2.00, 30/3/1996)ξεκίνησε από τη Νίκη Αιγινίου, πρόπερσι έπαιξε στον Παμβοχαϊκό και πέρυσι στον Φοίνικα Σύρου. Εντυπωσίασε στα δυο ματς Φοίνικας-Ολυμπιακός 3-0, 2-3 στα πλέι οφς ιδιαίτερα στο σερβίς, στο πρώτο κέρδισε 12 πόντους με 2 άσους, 7/11 επιθέσεις, 3 μπλοκ και στο δεύτερο 12 με 3 άσους, 5/11 επιθέσεις, 4 μπλοκ

Συνολικά έπαιξε σε 83 σετ, κέρδισε 154 πόντους, με 25 άσους, 38 μπλοκ.

Μένουν οι Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, πρόταση σε Πετρέα

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα έχει συμφωνήσει με τον Μένιο Κοκκινάκη για την επόμενη τριετία, ως λίμπερο, ενώ στα πλάνα του είναι η χρησιμοποίηση 4 Ελλήνων κεντρικών. Πέρυσι έπαιξαν οι Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παπαλεξίου.

Να επισημάνουμε ότι τη νέα περίοδο οι ομάδες της Volley League επιτρέπεται να έχουν απεριόριστους κοινοτικούς ή ξένους, αλλά στο φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα θα αναφέρονται και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο τέσσερις.