Πώς απέφυγε ο Ολυμπιακός τους «φουσκωτούς» του ΠΑΟΚ

Με έξυπνο ελιγμό απέφυγε ο Ολυμπιακός τις κακοτοπιές στην Πυλαία.

Πώς απέφυγε ο Ολυμπιακός τους «φουσκωτούς» του ΠΑΟΚ

Λίγο έλειψε να έχουμε συμπλοκή παικτών του Ολυμπιακού με τους “φουσκωτούς” του ΠΑΟΚ, αφού οι δεύτεροι ήταν έτοιμοι να αναλάβουν δράση με τη λήξη του δεύτερου τελικού, του τελευταίου αγώνα που θα γινόταν εφέτος στην Πυλαία.

Οι προαναφερόμενοι περιφερόταν δίπλα στον πάγκο του Ολυμπιακού, κι όταν έγινε καταγγελία προς τους διαιτητές και τον παρατηρητή, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ ανέφεραν ότι είναι μέλη της αθλητικής βίας, αλλά αυτό δεν ίσχυε. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ με διαπιστεύσεις και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα περίμεναν τους παίκτες του Ολυμπιακού στη φυσούνα.

Η σύρραξη που προκάλεσε στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ο Όκολιτς (vid+pics)

"Φουσκωτοί" στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3: Τους σημάδευε ο Αλεξίεφ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έριξαν άχνη στην Πυλαία

Ευτυχώς η αποστολή του Ολυμπιακού έφυγε από την άλλη έξοδο και έξω από τα αποδυτήρια υπήρχαν αληθινά μέλη της αθλητικής βίας, αλλά και “συνοδοί” του Ολυμπιακού που δεν επέτρεψαν στα... παλικάρια να πλησιάσουν τους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός θα επιβάλει αυστηρά μέτρα ασφαλείας στον τρίτο τελικό της Πέμπτης (18.30), ουδείς αναρμόδιος θα βρίσκεται πέριξ του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα.

Και φυσικά η διοίκηση του Ολυμπιακού περιμένει να είναι κατάμεστο το Ρέντη, γι' αυτό φρόντισε από χθες (6/5) -αμέσως μετά το τέλος του αγώνα- να ενημερώσει τους φίλους των ερυθρόλευκων τα κάτωθι:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague Ανδρών απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, την Πέμπτη 9/5/2018 και ώρα 18:30, ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία την Τρίτη (7/5) και η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

Α) Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά) και συγκεκριμένα:

*Την Τρίτη (7/5): 12:00-18:00
*Την Τετάρτη (8/5): 10:00-18:00
*Την Πέμπτη (9/5): 10:00-14:00.

Β) Από τα Γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα:

*Την Τρίτη (7/5): 12:00-18:00
*Την Τετάρτη (8/5): 10:00-18:00
*Την Πέμπτη (9/5): 10:00-15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€, 10€

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λόγω της αυξημένης ζήτησης και προς αποφυγήν υπεραριθμίας φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου, ΔΕΝ θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior".