ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν οι Κοκκινάκης και Μιλενκόσκι

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Κοκκινάκη και Μιλενκόσκι.

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν οι Κοκκινάκης και Μιλενκόσκι

Επίσημη μορφή πήρε η ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μενέλαο Κοκκινάκη και τον Γιόσκο Μιλενκόσκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Μιλενκόσκι: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιόσκο Μιλενκόσκι, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου συνεχίζει για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας πλέον στο «παλμαρέ» του και την περσινή κατάκτηση του Σούπερ Καπ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε: «Τρίτη σερί χρονιά σ' έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους. Μεγάλη ικανοποίηση, αλλά παράλληλα και μεγάλη υπευθυνότητα. Εύχομαι μία όμορφη και πετυχημένη σεζόν. Γι' αυτό, θα χρειαστούμε σκληρή δουλειά, καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς, και την εξαιρετική υποστήριξη από τους υπέροχους και πιστούς φιλάθλους μας. Πιστεύω σε όλα αυτά, πιστεύω στην ποιότητα μας, και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κοκκινάκη: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο κορυφαίος Έλληνας λίμπερο, παραμένει στα ασπρόμαυρα για πέμπτη σερί χρονιά, έχοντας στην συλλογή του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε: «Ο πέμπτος χρόνος παρουσίας μου στον Σύλλογο, υποδηλώνει την όμορφη συνεργασία που έχουμε, και την απόλυτη εκτίμηση και από τις δύο πλευρές. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση για την στήριξη στο πρόσωπο μου, και εγώ με την σειρά μου, χωρίς να επαναπαύομαι να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα η οποία με δέχτηκε σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και μία όμορφο και πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ!».