Ψάρρας: «Τη διαφορά την έκανε το σερβίς του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Σάκης Ψάρρας σχολίασε τα αίτια της ήττας του Μίλωνα από την Ολυμπιακό στον Ρέντη.

Ψάρρας: «Τη διαφορά την έκανε το σερβίς του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Μίλων είχε νικήσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό, ωστόσο γνώρισε την ήττα στον Ρέντη και έτσι βρίσκεται πίσω στη σειρά των ημιτελικών με 2-1.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας, στάθηκε στο καλό σερβίς που είχαν οι «ερυθρόλευκοι», το οποίο έκανε τη διαφορά.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Το πρώτο και το τρίτο ματς είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν υψηλά ποσοστά στην επίθεση. Τη διαφορά την έκανε το σερβίς του Ολυμπιακού, ότι ακριβώς κάναμε εμείς στον δεύτερο ημιτελικό αλλά έχοντας και καλή επίθεση. Για να πάρουμε δεύτερο σετ ή για να νικήσουμε και να σπάσουμε την έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να ανεβάσουμε την επίθεση μας.

Αυτό θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα. Για την ώρα κοιτάμε το ματς στη Νέα Σμύρνη, ο τέταρτος ημιτελικός πλέι οφ. Εχουμε καταφέρει και έχουμε δυσκολέψει πολύ τον Ολυμπιακό που τυπικά ήταν το φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε υψηλά ποσοστά σε σερβίς και επίθεση είτε στο σάιντ άουτ ή στο τρανζίσιον. Αν το καταφέρουμε θα έχουμε τύχη να παίξουμε και πέμπτο αγώνα εδώ στου Ρέντη».