Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Θα συνδράμουμε για να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΠΑΟ»

Ένα διαιτητικό λάθος έβαλε «φωτιά» στον αγώνα της Volley League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ο οποίος πλέον παίζεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τις στήλες του ηλεκτρονικού Τύπου.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Θα συνδράμουμε για να ικανοποιηθεί το αίτημα του ΠΑΟ»

Ο Ολυμπιακός αρχικά ζήτησε να γίνει επανάληψη του αγώνα, οι «πράσινοι» απάντησαν με μια ειρωνική ανακοίνωση και πλέον η ομάδα του Πειραιά επανήλθε, επισημαίνοντας ότι θα βοηθήσει ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα του Παναθηναϊκού να επαναληφθεί το τάι μπρέικ από το 13-11.

Πάντως από τον Ολυμπιακό δεν άφησαν αναπάντητη τη «σπόντα» του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το τάραφλεξ, επισημαίνοντας ότι «Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η εθνική και στις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη», εννοώντας πως οι «πράσινοι» δεν ανήκουν σε αυτές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».