Ο Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: «Να ξαναγίνει το ματς και με κόσμο, αλλά…»

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και απαντούν στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός σε Γιαννακόπουλο: «Να ξαναγίνει το ματς και με κόσμο, αλλά…»

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε το λάθος που έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε ανακοίνωση. Μέσω αυτής απαντάει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος με ποστάρισμα του στα social media ζήτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι. «Δεν θα τα πάμε καλά...Οι βαθμοί σε εμάς ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΑΛΛΙΩΣ θα παρακαλάτε για έλεος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σύμφωνοι με αυτή την άποψη και απευθύνονται προς τα αρμόδια όργανα ζητώντας να γίνει ξανά το ματς, αφού όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.:

«Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθος, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.

ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.

ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη».

Να επισημάνουμε ότι η λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη στο 12-11 του ται μπρεικ(άσος του Ράπτη δόθηκε άουτ) οφείλεται στο γεγονός ότι το γήπεδο δεν ήταν βαμμένο με τους κανονισμούς του βόλει και οι γραμμές του μπάσκετ μπέρδεψαν τον λάιντσμαν.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ